{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Bedste vandtætte tekstildragt ?
 • #1   10. okt At holde sig indenfor....alt bliver vådt "udenpå" i regn.

 • #2   10. okt smiley

 • #3   10. okt Det er nu som man tager det... ok, selvfølgelig vil tøjet blive vådt udenpå så længe det regner direkte på det. Men på mit sæt med en lamineret goretex-membran preller vandet i høj graf af og trænger næsten ikke ind i stoffet. Derfor bliver det ikke tungt, og så snart det ikke regner mere, tørrer ydersiden lynhurtigt igen.

 • #4   10. okt Når man efterhånden ved hvor vigtig prisen er for dig, så tror jeg at du bliver glad for dette (bemærk at det er nedsat!!) smiley smiley smiley
  https://billig-arbejdstoj.dk/toni-lee-classic-regnsaet-gul/p-Fe1Ga42JIUOB2oxc-Dbhcw?gclid=EAIaIQobChMIiISAjfqp7AIVRhV7Ch3MGwJwEAQYAyABEgIopfD_BwE


 • #5   10. okt Jeg havde et alpinestars Gore-tex sæt for nogen år siden. Der kom aldrig vand igennem uanset mængden af vand. Husker ikke som at sættet blev tungere af at have været udenom regnen.

 • #6   10. okt #4 Tom

  Lækkert Tom, jeg elsker din "skarpe pen". Det ville sgu være noget kedeligt, uden dig som debatør...
  Ha en fed weekend...


 • #7   11. okt Jeg har gode erfaringer med både Klim og Rukka. Klim har generelt den bedste ventilation af de to.

 • #8   12. okt Er det ikke nemmere at kun kører når vejr udsigten er sol og skyfri himmel og ingen udsigt til regn

 • #9   12. okt Okay, havde håbet på nogle gode anbefalinger smiley

 • Strøm
  Strøm Tilmeldt:
  maj 2015

  Følger: 1 Følgere: 2 Svar: 25
  #10   12. okt Du fik da et seriøst bud. Se 1000 adventurefilm på utube. Der står klim i nakken på de fleste så måske er der noget om snakken?

 • #11   12. okt Okay cool. Tak.

 • #12   12. okt Gav mig selv et sæt touratech, for nogle år siden og de har knækket koden..
  så sent som idag.. Efter ca. 1 times uafbrudt regn tour Hjemad og alligevel kunne gå ind og handle til sidst, tør, varm og fuldstændig uberørt Af elementernes rasen.. smiley
  vel og mærke uden at det lyder Som om du slæber rundt på et opslået firmands telt gennem butikken..! (Hvilket jeg hader !) smiley


 • #13   13. okt Hvis du vil have flere konkrete anbefalinger, så er mit sæt et Rukka Exegal.

  Jeg har kun haft lejlighed til at teste regntætheden i ca. en time ad gangen, men så længe har det i hvert fald holdt 100% tørt (som beskrevet også uden at optage ret meget vand i ydermaterislet) og min fornemmelse er, at det vil kunne holde tørt nærmest en hel dag.
  I meget varmt vejr bliver det selvfølgelig lidt varmt, men der er en del ventilationsåbninger, så undtagen på de allervarmeste dage fungerer det fint.
  M.a.o. fungerer det super i 90% af det vejr, man realistisk møder f.o.m. april t.o.m. oktober i Danmark.

  Da det er med lamineret membran (med de deraf følgende beskrevne lyksaligheder), er det lidt stivere i stoffet end sæt med en ‘løs’ membran under yderstoffet, men jeg synes ikke det er så slemt, det fungerer også ok til lidt mere aktiv kørsel. Jeg har ikke prøvet så mange andre sæt med lamineret membran, så jeg ved ikke om det er værre eller bedre end andre sæt hvad angår ‘opslået firemands telt’-faktoren.


 • #14   14. okt stadler laver flere modeller hvor man kan tage gore-tex membranen ud og tage den på uden på alt det andet, med det resultat at der IKKE blive suget vand/vægt.
  jeg har det i bukser og jakke, og det fungerer perfekt
  mvh
  Ps.jeg kører en varm sommerdag uden for og gore-tex,( dejlig med ventilation.) så kommer der regnvejr og i løbet af minutter trækker jeg bare gore-texén udenpå


 • Erik K
  Erik K Tilmeldt:
  jan 2015

  Følger: 1 Emner: 5 Svar: 403
  #15   14. okt Når man skal trække goretex på ved regnvejr, kan man jo lige så godt trække et sæt regntøj på. Det er en langt billigere løsning.
  Fordelen ved lamineret gortex er netop at undgå bøvlet og samtidigt undgå at yderlaget bliver gennemvædet


 • #16   14. okt Jeg har et sæt Oxford mondial til 4300kr
  Købt på ebay
  Det er lamineret og helt vandtæt


  profilbillede
 • Karsten M
  Karsten M Tilmeldt:
  mar 2013

  Følger: 1 Svar: 1
  #17   14. okt Jeg kører med Revit Vapor 2 jakke + buks.
  Suveræn med deres lynlåse til ventilation i både buks og jakke. De sidder bare de rigtige steder. Revit holdt mig tør i adskillige tunge regnskyl. Om sommeren pendler jeg med denne. Der er også udtageligt for hvis du kører på meget kolde dage.
  Vapor modellen er desuden forholdsvis sporty (i forhold til de fleste touring sæt).
  Det er ikke gore-tex men en slags kopi. Det vandtætte lag er limet direkte på bagsiden af yderstoffet så tøjet bliver ikke så tungt når det bliver vådt.


 • jørn K
  jørn K Tilmeldt:
  sep 2014

  Følger: 3 Svar: 9
  #18   14. okt Har prøvet flere men de blev tunge og våde nu har jeg kørt i Dane og det er vandtæt,kørte fra Østrig og hjemm i øsende regn og forblev tør ,da den kun bliver våd udvendig

 • #19   18. okt En god gammeldavs tjærhabit !

Kommentér på:
Bedste vandtætte tekstildragt ?

x