{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.809 visninger | Oprettet:

mikael P
mikael P
Tilmeldt:
26. mar 2017
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 4

Harley Davidson {{forumTopicSubject}}

En Harley Davidson, night rod speciel edition fra 2010. uden afgift til 100 k kørt 68000 kilometer. Jeg har aldrig ejet en HD, eller kender rigtig til dem. Da det er min første, 2 hjulet jeg vil eje. Denne NR snakker til mig, er rigtig interreseret i den, men jeg ved ikke om det er en god handel, da kilometer standen er så høj, men til gengæld ved jeg ikke, om det er det samme som en bil. Da jeg tænker en bil har kørt meget, hvis det over 200 k kilometer. Denne cykel har kørt 68 k hvilket jeg tænker er meget, da det er en 2 hjulet og ikke en bil. Nogen der kan kom med nogle indput eller fakta, som kan hjælpe mig på en afklaring. Om det godt elle dårligt køb ??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Harley Davidson
  • #1   21. jun 2021 68000 km er voldsomt meget. Der vil utvivlsomt være så meget slid, at man må sige at det drejer sig om total nedslidning og derudover forældelse alderen taget i betragtning (2010)... hvis det altså drejer sig om dæk!

  • mikael P
    mikael P Tilmeldt:
    mar 2017

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 4
    #3   21. jun 2021 Magoo
    Det var bare for gøre opslaget lidt spændene ??
    Den står ret flot med, og helt original. Men det ikke nemt og få en HD kyndig med.


  • mikael P
    mikael P Tilmeldt:
    mar 2017

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 4
    #4   21. jun 2021

    profilbillede
  • #6   21. jun 2021 Som nybegynder ville jeg nok have startet med en lidt mindre cykel.
    Få noget erfaring og tag nogen kørekurser på en billig maskine før så stor en investering.


  • mikael P
    mikael P Tilmeldt:
    mar 2017

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 4
    #7   21. jun 2021 Er ikke nybegynder som sådan, har bare aldrig ejet en Harley før, men har kørt en tur på den. Den står virkelig flot, og køre lækkert, ingen mislyde eller svagheder i motoren køremæssigt. Men udover det mekaniske og stand. Er det dyrt 100 k for en night rod speciel fra 2010 med 68 k kilometer på bagagen ? Det egenligt bare det jeg vil hør, da jeg er i tvivl om jeg vil miste penge på det, hvis jeg en dag i fremtiden vil sælge den. Kom jeg i nul ville det os være perfekt. Bare ikke minus.

  • #8   21. jun 2021 Om prisen er korrekt, ved jeg ikke, men du skal helt bestemt regne med du kommer til at sætte penge til.
    Det er yderst sjældent en motorcykel holder prisen over en årrække.
    Allerede når du kører ud over fortovskanten ved forhandleren har den mistet værdi. smiley


  • #9   21. jun 2021 Farligt

  • mikael P
    mikael P Tilmeldt:
    mar 2017

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 4
    #10   21. jun 2021 Bo R. J
    Hvad mener du med farligt ??


  • #11   22. jun 2021 Ring til Frank ved MC Parts Søborg, han er totalt specialist omkring de modeller .. Uanset hvad så er servicehistorik SUPER vigtigt.. Jeg lever af at lave MC motore/ racer motore hver dag, og det kan betyde nat og dag hvordan tidligere ejer har håndteret sin MC .. Verdens største joke er omkring olie skift og olie valg .. Prøv at skrive et indlæg her om hvad det er det bedste motorolie .. Folk begynder at gå totalt psykotiske og hyle op om hvad der er dem rigtige olie .. nogle mener at den billige olie fra T hansen HELT sikker et lige så god som alt andet, og der at ALTID en et eller andet sted som kender éen det selv har hørt at AL olie er det samme som alt andet osv osv .. Fakta er der er forskellige kvalitet olier og til forskellige formål, og nogle motore er IKKE ligeglade med hvad du hælder på dem og hvor tit du skifter olien kan også være afgørende for om din motor er fin ved 68.000km ..

    Så det er også klogt at vide noget om hvad det er der er blevet skiftet og hvornår.. Ved ikke omkring Night Rod, men jeg ved at hole HD modeller skal ha et stort service ved 100.000km ( ting som plejlstænger, stempler osv ) og når de er blevet skiftet, så kører den let 100.000km igen. Nogle HD modeller er også nærmest ikoniske, og holder også deres pris, så de nærmest bliver et investerings objekt .. men Frank ved MC parts er et godt bud på en som kan hjælpe dig der ..


  • #13   24. jun 2021 Jeg er meget forbløffet over at mange synes at 68.000 Km. er meget!
    De store Harley motorer kører nemt 200.000 hvis de blir passet med reglementerede olieskift.
    Og 68.000 Km. på godt 10 år viser jo bare at cyklen er blevet brugt regelmæssigt, og det har alle motorcykler jo bare godt af!
    Men tilbage til din "drøm" - så er jeg sikker på, at det blir "en ond drøm", fordi der er så mange ubekendte, bla. om reg.afgift og evt. told - for slet ikke at tale om, at cyklen vil få mega svært ved at gå gennem et syn!


  • #14   24. jun 2021 Der burde vel ikke være problemer med syn. Han skriver jo i #3 at den er helt original.

Kommentér på:
Harley Davidson

Annonce