{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.157 visninger | Oprettet:

Ladesystem {{forumTopicSubject}}

Mange oplever problemer med lade systemet på deres aprilia, andre gør ikke. I min øjne er det ikke kun aprilia der har problemer med lade systemet men mere generelt motorcykler indenfor alle mærker. Nogen oplever aldrig problemer og andre er det et tilbage vendende problem. Rsv er særlig slem ikke fordi at ladesystemet er dårligere end andre cykler, men startes udveksling til motoren gøre at batteriet skal være frisk og fuld oplade for at kunne slå den igang.
Det der er hovede problemet er at regulator der bliver sat på fra fabrikken, er for dårlig kvalitet og 95% af dem de bruge ikke er en serie regulator. Måden regulator ensretter spænding fra statoren er ved hjælp af thyristor, hvis strøm forbruget er stort vil de stå åben længere, er strømforbruget lille vil det vil de lukke noget før. Det uheldig ved dette er at man der ved sender den strøm man ikke bruger tilbage i statoren. Sagt med andre ord hvis man ønsker at belaste statoren i motor lidt skal man ha et højt strømforbrug.
En måde at skåne statoren i motor er ved at ændre ledningsnettet så man kan monter en fh020aa som er en mosfet regulator og regulere udgang spænding lang bedre en den org. En anden mulighed er at skiftet til en SH775 som ikke send den overskydende strøm tilbage til statoren, dog er den ikke så kraftig som den org eller fh020aa.

Med den org kunne jeg med flat batteri så ac strøm op til 30 A med oplade lå strømmen på 20 - 25 A


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ladesystem
  • #1   25. apr 2016 Resultat med en SH775 med fuldt oplade batteri



    profilbillede
  • #2   25. apr 2016 Det er rigtigt at der skal være strøm nok på for at få en problemfri start - og få at undgå overdrevent slid på starterkoblingen.
    Men det er nu også en kendt faktum at Aprilia - ihveftfald på de ældre modeller - har underdimensioneret systemet. Ledningerne er simpelthen for små fra regulatoren og videre. Man kan få dem til at lade meget bedre ved at montere kraftigere ledninger. Man kan også få en noget bedre start ved at trække en passende stelledning direkte ned til starten i stedet for systemet med en stelledning der er monteret på den bagerste cylinder.


  • #3   26. apr 2016 Ældre Rsv falco mangler en ledning fra batterie til regulator, det er hvis også nævnt her inde, sammen ligner man med andre mærke er den store forskel at aprilia bruger det runde stik på ældre og brune stil på nyere fra statoren. Hvilken bør fjernes, da det er underdimoniseret men er det fjerne er kræsløbet ikke dårligere end andre cykler.

Kommentér på:
Ladesystem

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce