{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
983 visninger | Oprettet:

Store problemer {{forumTopicSubject}}

Ja jeg ved godt den er gammel, men her er virkelig en fyr med store problemer


Til Pantefogeden

Vedr.: svar på Deres rykkerskrivelse


Højtærede herrer!!


Jeg har netop modtaget Deres ophidsede brev angående det beløb jeg skylder dem.I brevet påstår De, at De meget vel kan forårsage problemer for mig, eftersom De mener, at beløbet skulle have været betalt for længe siden, og at De ikke kan forstå, hvorfor dette ikke er sket. Da De omtaler problemer, tillader jeg mig at oplyse følgende:


1907 købte jeg et savværk på afbetaling, 1908 en oksekærre og en tømmervogn, 2 stk.heste, et gevær, en traktor, en colt-revolver og et par drægtige søer.


1909 brændte savværket og efterlod stort set ikke andet end en forbandet masse aske. En af hestene døde, den anden udlånte jeg til en såkaldt fejlfarve, som lod den sulte ihjel. Efter alt dette begyndte jeg at gå i kirke.


1910 døde min far og min bror blev hængt for at stjæle heste. En stodder gjorde min datter tyk og jeg var tvunget til at betale til en kvaksalver af en doktor kr. 440 for at forhindre bastarden i at blive min slægtning.


1911 fik en af drengene fåresyge, som desværre gik ned i ham. Han blev tvunget til at lade sig kastrere for at redde livet. En dag tog jeg ud at fiske, båden tippede rundt og jeg mistede de største tunfisk, jeg nogensinde har set og to af mine drenge druknede. Ingen af dem var den, der var kastreret!!


1913 stak min kone af med en neger, men han efterlod et par sorte tvillinger som souvenir. Jeg giftede mig med min husbestyrerinde for at holde omkostningerne nede. Da hun var en kold kartoffel, havde jeg problemer med at få den til at gå af på hende. Så gik jeg til doktoren igen og han rådede mig til at skabe en smule spæn-ding, når tiden var inde for hende.Jeg tog geværet med i seng, og da jeg syntes at tiden var moden, stak jeg geværet ud af vinduet og trykkede af. Nåh for at gøre en lang historie kort; min kone sked i sengen, jeg blev afbrudt og jeg skød den bedste ko, jeg havde.


1915 brændte resten af bygningerne og jeg begyndte at drikke. Jeg ophørte ikke med den vane, før jeg ikke havde andet tilbage end et vandtæt ur og nyreproblemer. En rum tidbestilte jeg ikke andet end at trække mit ur op og løbe ud for at pisse.
Efter et år på denne måde var jeg kommet så meget til fornuft, at jeg besluttede migtil at gøre et nyt forsøg. Jeg købte en selv-binder,en såmaskine og en møg-
spreder,men en cyklon,der kom forbi, blæste det hele ind i næste sogn. Min kone slog sig sammen med en uldkræmmer, min søntørrede sig i røven med en majs-
kolbe, der var belagt med rottegift, og en eller anden bastard skød testiklerne af min præmietyr.Nu er jeg så fattig, at, hvis det kostede en øre at skide, så ville jeg være nødt tilat kaste op i stedet for. At forsøge at få penge ud af mig vil være som at forsøge at stoppe smør op i røven på en vildkat med en strikkepind.


Nu påstår De imidlertid, at De kan skabe problemer for mig; det eneste jeg kan sige Dem mine herrer er dette, at De er hjertelig velkommen til at forsøge.

De venligste hilsener og med
ønsket om mere og større kredit.


Kommentarer på:  Store problemer
Kommentér på:
Store problemer

x