{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
548 visninger | Oprettet:

Lidt tanker ang. kongehuset.. {{forumTopicSubject}}

Det er jo et kendt faktum at vores Dronning fylder 67 år i dag, men er der en tvungen pensionsalder for Dronningen ?..
Når hun går på pension, bliver det så kun alm. folkepension eller har hun været forudseende og har lavet en ratepension ?..
Kan hun forsørge sig selv og hendes mand, på en alm. Folkepension ?..
Bliver det nødvendigt at sælge slottet i Frankrig for at overleve ?..
Vil de mon prøve at leve af de indtægter Henrik har på salg af diverse kogebøger og lign. ?..
Har Henrik nogensinde solgt en bog eller de alle sammen givet bort som signerede hadegaver ?..
Hvis Dronningen ikke skal have apernage, kan vi så bruge pengene til en nedsættelse af afgifterne på motorcykler?..

Det er uvist hvad der sker i de kommende afsnit af ”kongehuset” men et er sikkert, der er drama i vente. Så følg godt med i diverse medier, da svarene på mange af spørgsmålene muligvis vil afsløre sig i de kommende afsnit. :-))


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lidt tanker ang. kongehuset..
  • #1   16. apr 2007 jeg synes bare de skal fyres... så er den skid sku barberet..

  • #2   16. apr 2007 ..helt enig. Det er sgu imod min socialistiske overbevisning, at man kan være født til at være anderledes...eller født til titlen. Det er ikke fordi jeg vil bytte, men jeg synes det er forkert.. Jeg ved godt der er en stor reklameværdi kongehuset, men det kan vel klares på anden vis??

  • #3   16. apr 2007 tja vi betaler til både kongehuset og politikerne... og politikerne har så lidt at lave at deres største emne er rygepolitik...

    michael: du siger reklame... reklame for hvad?? lad os få den trone nedlagt og så er nedsat afgiften på køretøjer..


  • #4   16. apr 2007 Kongehus i DK for evigt.... Det er da alt for fedt med et kongehus... Kan ikke forstå i ikke synes det.

  • #5   16. apr 2007 Afskaf Kongehuset???
    Hvorfor det???

    Hvad skal turisterne så komme og lægge penge for?
    Skal vi så have en præsident?
    Hvem skal så spilde sin tid på alle mulige statsoverhoveder på nesøg?
    Hvem skal Livgarden stå vagt for ?
    Hvem skal ugebladene skrive om?
    Hvad skal vi grine af, når Henrik ikke længere med mellemrum føler sig mindreværdig?
    Hvem skal så køre fra politiets livvagter - uden de kan dele bøder ud?
    Hvem skal så årligt give os og vore folkevalgte politikere en røffel-som i regelen er tiltrængt?

    Lad os lige gøre os klart, at appenagerne ikke betaler en større afgiftsnedsættelse -


  • #7   16. apr 2007 Peter og Knud.
    Bevares, kongehuset har da nogen funktion. Desværre ikke en funktion vigtig nok til, at jeg glæder mig til at fortælle mine børn, at der er nogen mennesker som er født til at være mere end dem. Og de desværre - selvom de bliver de dygtigste børn i hele verden aldrig bliver ligeså meget værd som de kongelige.
    Derfor mener jeg, at kongehuset bør afskaffes.
    At vi har det længst eksisterende kongehus siger da bare, at vi er nogen af de få tilbage med en pandebrask så tyk at det ikke siver ind, at selv om vi prøver at få det til at fungere så vil vores kække idé med at blande demokrati og feudalisme aldrig kunne forsvares, heller ikke selvom vi kalder konstituelt monarki.


  • #8   16. apr 2007 Søren- Nu bliver vi vist meget filosofiske. Der er for mig bestemt ikke tale om, at de kongelige er "mere" end andre - tværtom!

    Vi andre har livet igennem en række valg, som de ikke har! Vi er langt bedre sikret mod eventuelt indavlsbetingede sygdomme. Vi kan leve og handle uden alle andres bevågenhed, Vi er i et samfund, hvor man kan eksistere rimeligt ligegyldigt hvilken økonomi du kommer fra - i hvert fald sammenlignet med 80 % af den øvrige verden.

    Vi har nogle repræsentative kransekagefigurer, der efter min bedste opfattelse ikke fører noget misundelsesværdigt liv. De avles ind i den funktion - OK. De er bestemt ikke mennesker af højere værdi en du og jeg. Ikke for at være grov, men i mine øjne har du et problem med din opfattelse. Før 1849 i enevældens tid, kunne din synsvinkel muligvis bruges, men vi andre er kommet videre (undskyld).

    Jeg har selv brugt en del år på at rejse rundt proffessionelt og repræsentere en virksomhed med fuld adgang til de midler jeg ønskede at bruge!

    Det er ikke sjovt ret længe ad gangen ikke selv at kunne vælge sit selskab, og efter tre måneder er alle hoteller, toprestauranter og lufthavnslounger ens! Det er heller ikke sjovt, at "være på" hele tiden. De bedste aftener man har er dem man kan stjæle til sig selv, en fjernbetjening og en six-pack.

    For at slutte ringen, hvor du selv starter, nemlig med problemet med dine kommende børns værd:

    Mine børn er vokset op med en viden om deres eget værd, og de misunder bestemt ikke nogen fra kongehuset. Jeg tror heller ikke de på nogen måde føler sig mindre værd!


  • #9   16. apr 2007 Lige en lille ting til:

    Et konstitutionelt monarki som det danske, har intet, absolut intet, med feudalisme at gøre. Derfor kan vort styre heller ikke være en blanding af feudalisme og demokrati. Feudalisme forudsætter MAGT. Magten i Danmark er delt på tre instanser, og hverken kongehuset, eller landadlen har del heri!


Kommentér på:
Lidt tanker ang. kongehuset..

Annonce