{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lakering af mc, hvordan? :)
  • #1   2. okt 2014 Det var vidst oppe at vende igår hvor der kom en god guide - Prøv lige at søge lidt på forummet..

  • #3   2. okt 2014 Lad os få nogle billeder når du er færdig

  • #4   2. okt 2014 Det skal jeg nok smiley

  • #5   2. okt 2014 Som maler er den guide #2 linker til godtnok mangelfuld. Det nybegyndere vil se er hvordan MAN maler:-)
    Men Dennis J er det hele din mc du vil male og har du ALDRIG malet før, så øv dig på en masser gammelt jern, buet og bøjet så du ser hvor let og andre gange svært det er at lave en helligdag og løber.


  • #6   2. okt 2014 Har selv lige lakeret mit sidevognsprojekt, mange fejl giver mere øvelse, dog med rigtig malersprøjte smiley

  • #7   2. okt 2014 Nej jeg er ikke helt grøn smiley det jeg tænker på er slibning specielt. Hvad skal jeg slibe med? Korn? Slibning af grunder? Og hvad for sprøjtepistol skal jeg investere i?

  • #8   2. okt 2014 Jamen jeg har en sprøjte pistol til 5000kr på mit arbejde, jeg kan sikkert lave det samme arbejde med en til 800kr bare ikke 10000 gange.
    Jeg sliber mit emne med korn 320 og så 500. Så sprøjter jeg med silikonefjerner og vasker det af. Så gundemaler jeg. Når det er tørt maler jeg basen på(malingen), den er tit forblandet op så tynd som vand. Så skal den blive mat og så skyder jeg klar lakken på, gerne i en 1-2 kort hurtige lag, venter 4-5 minutter imellem lag. Så er det godt klæbrigt og så skyder jeg et tæt lag henover hvor det flyder sammen, nogen gange 2. Når det er hædet vandsliber jeg med korn 1200 og så 1 lag klar lak. SÅ ligner det porno.


  • #9   2. okt 2014 Slibning lærte jeg en dyr lektie, jeg sleb med groft og tænkte at hvis jeg efterfølgende sleb med fint ville alt være godt - Men fik startet alt for groft hvilket gav mange sliberidser.
    Start med K240 og slut af med minimum K320. Hvis du vælger begge dele i vandslibning slipper du for støv i hele værkstedet.
    Sørg for at vaske alle delene bagefter så du er sikker på at der ikke er skidt på når du begynder at male. Lad det tørre godt og sørg for at varme fladerne hurtigt inden lakeringen påbegyndes, så er du sikker på at al fugt er trængt ud af emnerne.
    Mal i tynde lag og træk kun lakken op til glans på det sidste lag, så undgår du løbere så vidt muligt.
    Jeg har kun erfaringer med de billige sprøjter fra Biltema og Harald Nyborg, de har gjort det godt, vigtigst af alt er at du sørger for at skille sprøjten ad efter brug, renser og samler den igen.
    Held og lykke med projektet smiley


  • #10   3. okt 2014 Tak for svarene venner! smiley

Kommentér på:
Lakering af mc, hvordan? :)

Annonce