{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.312 visninger | Oprettet:

montering af Rizoma led blinklys? {{forumTopicSubject}}

Hey.

Er der nogen herinde som kan være behjælpeligt, med at fortælle hvor modstandene skal sidde på Rizoma led blinklys? Skal siges jeg kører Ducati, ved om der er forskel fra andre mc.
Købte dem af en suzuki kører og han havde dem kun mellem minus polerne på de to bagerste blink.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  montering af Rizoma led blinklys?
  • #1   24. okt 2007 Samme måde...
    ...med mindre din duc's blinklysrelæ er beregnet til 10w pærer og suzukiens til 20w pærer, så kan du risikere at modstanden ikke passer og at det derfor ikke virker korrekt.

    Dette skyldes at modstandrelæet blinker/fungerer ved en bestemt watt forbrug. Ændres dette vil det ikke blinke i korrekt hastighed eller måske slet ikke overhovedet. Et blinklysrelæ er derfor lavet, så det passer til det antal w der bruges af blinklysene (japanske cykler typisk ~ 4x20w (2x20w pr side) og italienske ~ 4x10w (2x10w pr side)).

    Når man sætter diodeblink på vil der kun blive brugt ca. 2x1watt mod fx 2x10w eller 2x20w. De w der er "til overs" skal derfor afsættes (forbruges) i en såkaldt effektmodstand, før blinklysrelæet fungerer korrekt. Den effekt der skal afsættes er selvsagt forskellig alt efter om man skifter fra 10 eller 20w pærer til diode (1w), men du kan være heldig at det virker alligevel... Så prøv det først, den eksploderer ikke af den grund! smiley

    Virker det ikke må du ned i den nærmeste elektronikbiks og købe nye modstande. Men spørg først herinde (eller beregn selv hvilke ud fra ohms lov), så er du helt sikker på at få de rigtige.


  • #2   24. okt 2007 altså jeg har sat dem mellem de 2 ledninger op til blinklysene på dem jeg har sat på.. Lige som et (H) hvis du forstår..:)

  • #3   24. okt 2007 hvis du ikke er så færm til det, kan der købes noget modstands halløj og monteres samtidig, - der er to forskellige udgaver, og din mc-dealer kan nok fortælle dig om hvad du skal bruge til netop din cykel... så er det bare og smide et stik i og montere den, - evt. med en strips så det ikke hænger og dingler.

    Så har du heller ikke problemer med modstande der sidder og giver varme et sted, hvor du ikke skal have varme.

    mvh Offslow


Kommentér på:
montering af Rizoma led blinklys?

Annonce