{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Rep af kåbe
  • #1   16. jun 2020 Prøv at søge på "Würth Replast" smiley

  • brian  n
    brian n Tilmeldt:
    feb 2012

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 20
    #2   16. jun 2020 hej Nicky hvis din kåbe er af abs jam du opløse nøgle Lego klodser i acetone og bruge det som en slags spartel som også opløser din kåbe og binder sig sammen med den husk god udluftning

  • #3   16. jun 2020 Har du alle stumperne..?
    Klargør alle tilstødende kanter med groft sandpapir måske 120korn og slip grundigt i det eksisterende plast på indersiden så du er nede til den rå plast, intet lak eller fedtfingre..

    De kanter der skal samles (der hvor der er brud kanter) bor 5 mm huller 1-2cm fra kanten, langs brudfladen Med 1-2 cm mellemrum.
    Skær evt. gerne en revne Forsigtigt op, så resin kan komme ned og lukke flængen.

    Tape nu kåbesiden sammen på ydersiden, KUN.. med ‘ægte’ GAFFA tape.. (limen indeholder gummi) langs alle samlinger så samling og huller er dækkede

    Find din nærmeste lystbåde havns proviant butik, (eller Find på Interwebbet) køb et lille komplet ‘gør det selv’ Reparation sæt Med glasfiber måtte, Resin og små værktøj, - den medfølgende manual gør det nemt for dig at gøre den del korrekt.

    Læg nu resin og fiber (Mindst to lag, diagonalt, gerne 3 ell. 4 lag v sarte hjørner/kanter) som beskrevet over samlingerne, dæk alle borehuller og revner, vigtigt at al luft presses ud af lagene. (Undgå folder! Klip hellere i fiberen så det lægger sig i lag istedet F.eks. I hjørner) lad gerne fiber/resin hænge ud over en kant, det er nemt at skære pænt og rent at når det er hærdet,
    Er det en yder kant der måske skal have noget styrke, læg evt en alu. Eller rustfast 2mm tråd som du har bukket i facon og omslut den m fiber/resin.

    Næste dag, kan du trække gaffa’en af og slibe alt pænt og ensartet, slut evt. af med en gagng vandslibepapir 350korn (men det er jo bare mig) og panelet er klar til en gang lak..

    GAFFA lagt stramt i 3-4 diagonale Lag kan godt understøtte et mindre pladestykke der mangler helt, især hvis du kan se det passer med kåbens krumning..
    Er det et større stykke eller En Detalje omkring et monteringshul må du bygge Delen op, lyder skørt men tålmodighed og Lakeret papmache Er faktisk en enkel/god måde at give delen en blød og lækker Overflade som du vil have det, og vigtigst!
    Detaljen er til at fjerne/grave ud, når kåbedelen er hærdet af..!
    (Din papmache detalje skal selvfølgelig være tørret helt hårdt op inden du sliber/lakere og klæber den ind i formen/kåben)

    Bryd/skær GAFFA tapen op og tape fast, hvis det er en detalje den skal ‘rage ud’ på kåben..Ell..
    Klæb detaljen fast på indersiden af tapen hvis detaljen rager indad i kåbedelen..

    Håber det giver mening smiley


    profilbillede
  • #4   16. jun 2020 LEGO bider ikke så godt på de gamle RC24-kåber, glasfiber/resin springer fra, THF (TetraHydroFuran/C4H8O) er heller ikke så godt her.

    Been there, done that many times...

    Replast virker bare, hvis det bliver gjort, som foreskrevet smiley


  • brian  n
    brian n Tilmeldt:
    feb 2012

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 20
    #5   16. jun 2020 så er man vel ude i at smelte nogle kramper i også spartel det over kan ikke huske hvad metoden hedder men det virker

  • brian  n
    brian n Tilmeldt:
    feb 2012

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 20
  • #7   17. jun 2020 Jeg har tidligere brugt Plastmo tagrende lim og det har virket super godt på forskellige mc´er incl VFR 750 RC 24-1

  • Mads T
    Mads T Tilmeldt:
    feb 2019

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 6
    #9   19. jun 2020 Hej, jeg har haft rigtig god erfaring med at bruge alutape og epoxy. Jeg har både lavet rep. Af revner og genskabt knækkede tapper. Husk at bruge sandpapir først. Og få blandet epoxyen ordentligt

    profilbillede
Kommentér på:
Rep af kåbe

Annonce