{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
398 visninger | Oprettet:

Skærtorsdag Esbjerg MC Road Riders {{forumTopicSubject}}

Skærtorsdag Esbjerg MC Roadriders


Skærtorsdag Esbjerg 18-04-2019
roadriders.dk eller facebook

Som Tidligere afholder vi igen i Esbjerg Skærtorsdagstræf på torvet med efterfølgende Åbenthus ved klubben MC Road Riders på Ravnsbjergvej 4.

Vi har igen i år musik på torvet til underholdning for mc-ister og tilskuere. Kom og vær med til at gøre denne dag til en fest for vi motorcyklister, byen og tilskuere.

Ruten er som forrige år såfremt man har deltaget tidligere. Forreste del af feltet vil blive placeret ved vor frelser kirke (Kirkegade fra ca.1400 og frem, så man prøver at løse problemet med at der kommer huller i kortegen, og herved vil have lettere ved at fylde op bagfra) Afgang 15:00.

Skolegade-Strandbygade- Frodesgade -Storegade-Jagtvej-Strandby kirkevej-Spangsbjerg kirkevej- Parkvej-Tarphagevej-Guldagervej med slut ved vores klubhus.

Da der har været for mange udbrydere, som har valgt forskelle ruter, og herved skabt forvirring opfordrer vi til at man honorerer den indsats klubben har lagt i arrangementet og at man følger kortegen i mål. Ravnsbjergvej 4.
Det store perspektiv "kører man i kortegen, så kører man i kortegen" ;-).
I forhold til ankomst fra Ribe / Måde, er der ikke mulighed for dirigering, og deltagere skal selv herfra finde frem til torvet.

Der er pølse/øl/og lidt varmt at drikke ved klubben, Senere på aftenen livemusik, som en del af vores åbenthus.
Dan / Roadriders
Kommentarer på:  Skærtorsdag Esbjerg MC Road Riders
Kommentér på:
Skærtorsdag Esbjerg MC Road Riders