{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.010 visninger | Oprettet:

Forever 2 Wheels, 2. feb. Fredericia {{forumTopicSubject}}

D. 2. februar 2008, kl. 9.00 – 17.00, invitere vi endnu engang til Forever 2 Wheels i Fredericia Messecenter.
Da vores 10 års jubilæum jo gerne skulle være festligt, har vi denne gang sørget for ekstra underholdning, i form af Skandinaviens ældste dødsdrom, hvori Kim Gibhardt og hans kørere, vil byde på et halsbrækkende show 6 – 7 gange i løbet af dagen.
Derudover har vi indbudt 3 dobbelt Dansk mester i Trial Ole Kristensen til, at lave 2 shows i hal E, hvor også Paintkillers fra Nortorf i Tyskland, ligeledes 2 gange i løbet af dagen, laver et live bodypaint show.
Bikeshowet vil også i år byde på et flot udvalg af motorcykler, som et dommerpanel vil vælge 1. 2. og 3. pladser blandt, i 3 klasser, HUSK Kamera!!
Udstillingen byder på ca. 8.000 m2 fyldt med bl.a. MC tøj og udstyr, læder, værktøj, nye og brugte stumper, airbrush, telte, masser af motorcykler til salg og et utal andre ting, som man kan fyrer opsparingen af på.
Hele ideen med at afholde arrangementet på denne tid af året, er at vinteren på vores breddegrader ikke ligefrem, indbyder til MC aktiviteter og vi derfor er i underskud med at sparke dæk, fortælle løgnehistorier og kigge på 2hjulere. For nogen skal vinteren bruges til radikale ombygninger og for andre skal der bare skiftes kæde, tandhjul og olie, men for os alle gælder det, at vi undervejs har behov for, at vriste os fri af vinterens kolde og klamme greb, ved at drømme om, igen at kunne klæbe gummi til asfalt, nyde den varme vind i ansigtet og den åbne landevej. Forever 2 Wheels primære opgave er, at give det puste rum, hvert år den første lørdag i februar, hvor man sammen med 1000’vis af andre mc’ister, kan snuses lidt forår ind og lade op til den sidste tid med kulde, inden vi igen skal ud og hive havelågen i ørene!

Håber vi ses!
MC Hilsen
Carsten


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Forever 2 Wheels, 2. feb. Fredericia
Kommentér på:
Forever 2 Wheels, 2. feb. Fredericia

Annonce