{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
363 visninger | Oprettet:

Volt regulator {{forumTopicSubject}}

Hej allesammen gamle Trudy fik et problem vejen hjem fra Tyskland i søndags , ville ikke starte efter kort stop, forventede at måske startrelæ var gået, med hiv og sving kom jeg hjem , bat var lav på spænding 12,39v som jeg ikke forventede , jeg skiftede bat. da det gamle var fra 2015, hjalp heller ikke, i dag skilte jeg så nærmest alt af luftfilterkasse måtte ud da ledninger var klemt på bagskærmen og umulige at komme til - ind og kikke på rå outputtet fra stator ( gule ledninger ) de gav op til 75v med vræl på motoren GODT!

Så er der jo kun regulator tilbage, har altid hørt at de ikke går i stykker for de bliver rigeligt kølet mm. På bat polerne kommer der kun ca 13,15volt ind på det er over 1 volt for lidt til at den grundigt kan lade batteri.

Har nogen en extra liggene jeg kan købe helst billigt ? den billigste jeg har fundet er ca. 700.- det kunne være skønt TAK så jeg kan køre igen , PS har fixet ledninger så det er nemmere nu.

Det gamle bat virkede skam stadig omend lidt uoplagt når den ikke kunne lade bevares, så jeg har et sprit nyt gele bat til overs der passer perfekt i kassen hvis det var noget ? har ikke kørt.

Lad høre fra jer MVH.John


Kommentarer på:  Volt regulator
Kommentér på:
Volt regulator

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x