{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.193 visninger | Oprettet:

ODYSSEY batteri {{forumTopicSubject}}

Nyt Batteri der virkelig sætter skub i voresYamaha starter
Odyssey batterier de er godt nok dyre men de virker

http://danbat.com/index.php?cPath=93_71

Venlig hilsen
BjarneODYSSEY fordele! HEADING_TITLE


Ekstrem starteffekt:
Startstrømmen fra et ODYSSEY batteri er 2-3 gange så høj som i normale startbatterier, selv ved temperaturer på ned til -40°C. Dette giver en sikker og hurtig start, hver gang.
På grund af batteriets høje ydeevne kan man anvende et mindre batteri – og dermed spare vægt – i forhold til at bruge traditionelle startbatterier.
ODYSSEY batteriet er i stand til at yde startstrømme på op til 1700A i 5 sekunder.

Tåler dybdeafladning…..men kan oplades lynhurtigt:
ODYSSEY kan tåle op til 400 stk. 100%-dybdeafladninger (100% afladet) og op til 500 stk. 80%-dybdeafladninger (80% afladet). Det svarer til én dybdeafladning/opladning hver 2,7 dag i 3 år.
I tilfælde af at batteriet har været helt afladet (dybdeafladet) i længere tid, oplades batteriet i henhold til manualen. Det avancerede design gør dog at ODYSSEY batteriet kan lades op til 100 % kapacitet på under 20 minutter.

Lav selvafladning ved oplagring:
Normale startbatterier, som ikke oplades jævnligt, taber ved selvafladning ca. 1% af kapaciteten pr. dag. D.v.s. at et traditionelt startbatteri skal oplades hver 6.-12. uge , hvis batteriets ydeevne skal bibeholdes.
ODYSSEY kan stå uden opladning i op til 2 år ved stuetemperatur uden at tage skade. Ved lavere temperatur kan oplagringstiden endda forøges.

Længere levetid:
Med en designlevetid på 12 år og en levetid på op til 8 år ved nornal brug, sparer ODYSSEY dig både penge og bekymringer i mange år fremover, da du ikke skal udskifte batteriet så tit.

Ingen syrespild:
ODYSSEY er et tørcelle batteri – ikke at forveksle med et gel batteri – med såkaldt AGM-teknologi (Absorbed Glass Mat). Det betyder, at al syren er absorberet (optaget) i glasagtige måtter, der adskiller blypladerne. Derfor finder du heller ingen udluftningsrør på batteriet, hvor der kan løbe syre ud af.
Netop derfor har det Amerikanske Transportministerium, USDOT også klassificeret ODYSSEY som et tørbatteri, der kan sendes som normal land- og luftfragt.

Tåler vibrationer:
Den kompakte konstruktion gør ODYSSEY særlig velegnet til anvendelser, hvor der forekommer vibrationer. Batteriet er testet i henhold til den strenge amerikanske militære standard MIL S-167-1.
Følg dette link og se hvilke tests ODYSSEY har gennemgået.

Montagefrihed:
I forhold til traditionelle batterier kan ODYSSEY frit monteres stående eller liggende på siden. ODYSSEY er et hermetisk lukket tørbatteri, og der er derfor ingen risiko for syrespild

Klar til brug og nul vedligehold!
ODYSSEY batteriet er klar til brug, når du har pakket det ud af emballagen og du skal derefter ikke tænke på nogen form for vedligehold af batteriet. Du skal ikke tænke på at oplade det, chekke syrestand eller rense poler; du skal bare tage det i brug.

2 års garanti.
ODYSSEY har 2 års fuld garanti imod konstruktions- og materialefejl

Generelt:
ODYSSEY batteriet indeholder egenskaber fra 2 forskellige slags batterier. Det tåler gentagne dybdeafladninger, og det yder en ekstrem høj startstrøm. Sammenlign batteriet med en en langdistanceløber i verdensklasse og en OL guldvinder i 100m. sprint……………..men bare i én og samme krop.
Normale batterier kan gøre én af delene……………men ikke begge.
Et startbatteri er foreksempel designet til at yde en kort og høj startstrøm men vil miste denne evne, hvis det dybdeaflades ret mange gange.

Hvis du stadig bruger batterier, som er fyldt med flydende syre (og derfor har risiko for syrespild), som skal genfyldes med jævne mellemrum, og som ikke holder særligt længe, så bør du skifte til denne nye generation af batterier. ODYSSEY batteriet er udviklet og designet til det Amerikanske forsvar, og indeholder den nyeste AGM-teknologi, som giver batteriet en masse nye fordele sammenlignet med traditionelle batterityper.

Indkøbskurv mere
..er tom!
Kunde login
E-Mail adresse:
Password: (glemt det?)

Ny kunde?....
Tryk her for
at oprette en konto
Top sælgere
01. PC680
02. PC545
03. PC680MJ
04. PC535
05. PC545MJ
Enersys
Odyssey startbatterier
Oversigt
Kataloger
Tilbehør
Batterivælger
tirsdag 09 februar, 2010
Kommentarer på:  ODYSSEY batteri
  • #1   15. maj 2011 ja du har ret mærket er gammel og solid ,det var også ment på den måde at vis man stod og manglede et godt batteri,og man var træt at at batteriet ikke holdt så længe, så var her en god holdbart løsning,med masser af power i

  • #2   15. maj 2011 Hej Jesper
    Ja det har jeg også, og mit er godt 8år gammel nu,og det kører stadig fint,
    så det er billigere i det lange løb, sådan et køber jeg også næstegang


Kommentér på:
ODYSSEY batteri

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside