{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
11.775 visninger | Oprettet:

Michael S
Michael S
Tilmeldt:
1. apr 2011
Emner: 50 Svar: 237

Foto af mc tyve fra århus {{forumTopicSubject}}

Mosten mc har lige delt dette opslag på facebook, så hvis du har fået stjålet din mc i århus kan det være du skal snakke med de fyre her:


Kommentarer på:  Foto af mc tyve fra århus
  • #2   17. jul 2014 De nok ikke savnet hvis de forsvinder alligevel så spænd de "perler" efter cyklen i et torv på vej hjem.

  • #3   17. jul 2014 Skriv Til mig i en PM for yderligere info

    profilbillede
  • #4   17. jul 2014 Skriv en PM, hvis du har mistet din MC i Århus, og gerne vil have hjælp til at få den igen


  • #5   17. jul 2014 Fedt fedt fedt endelig nogen ansigter på tyvene.. Burde deles med Ekstra Bladet eller lignende

  • #7   17. jul 2014 Er der ikke et billede hvor man kan se hele teksten?

  • #8   17. jul 2014 affalds DNA..


  • #9   17. jul 2014 De skal bare skydes og regning for arbejdstiden og ammunition send til deres forældre, som åbenbart ikke kan finde ud af opdrage deres børn.

  • #10   17. jul 2014 De hvalper ser og hører jeg næsten dagligt, når de farer rundt i området på stjælne scootere eller motorcykler...... de er kolde i røven og tager ikke hensyn til noget! I myldertidstrafikken, ligger de og kører race mellem bilerne og kører over for rødt med min. 100km/t på fx. Ringvejen......
    Man burde køre de små svin ned en dag, men så er det jo desværre bare én selv der bliver straffet......


  • #11   17. jul 2014 retur til afsender grundet ingen brugsværdi tak.

    er det ikke noget Postdanmark kan hjælpe med tror i? :o)


  • #12   17. jul 2014 Har intet problem med at folk selv nakker de svin, når politiet gang på gang vender ryggen til lovlydige skatteydere, så er der ikke noget at sige til at folk selv finder banditterne og gir dem en omgang.

  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #13   17. jul 2014 7/Nikolaj, ja det kan godt være lidt svært at læse teksten så jeg smider lige billederne herind enkeltvis. Teksten i opslaget lyder "Fik sku bobberen igen dog med lidt skader - men her efter at ha snakket med politiet, og de vil jo ikke gører noget !!!! har jeg sel fundet Retardo Perkerne - De bor i Nærringen / Nyringen i Århus N og som man ken se på et af billederne er det åbenbart noget de tit hygger sig med - Så skal vi ikke bare sige at der fri jagt !! (4 billeder)"
    Her er billede 1:



    profilbillede
  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #14   17. jul 2014 Billede 2:


    profilbillede
  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #15   17. jul 2014 Billede 3:


    profilbillede
  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #16   17. jul 2014 Billede 4:


    profilbillede
  • #17   17. jul 2014 de skulle bare klynges op i deres boller sådan nogle tyvagtige svin!

    har selv fået stjålet en mc af en dog dansker og det værste er at man ved hvem svinet er men politiet ikke gør noget ved lorten!
    min respekt for politiet er efterhånden langt væk fra hvor den burde være for de er fandme for dårlige til at passe på de almindelige borgeres værdier når man endelig har brug for dem er de der bare ikke!


  • #18   17. jul 2014 Findes der et sted, man kan give et bidrag til ammunitionen?

  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #19   17. jul 2014 Læg mærke til at indstillingen for billederne på deres facebook er sat til "offentlig", de er fuldstændig ligeglade med at blive taget.

    Hvad er det for et politi vi har som gør at de kan slippe afsted med det?

    Så til jer i politiet vil jeg bare sige dette: det her er resultatet når i sidder på jeres røv og æder citronmåne fremfor at gøre noget ved problemerne! Hvis i har et problem med at folk selv deler billeder af kriminelle vil jeg anbefale at i letter føromtalte og får oprettet en nærpoliti station i området med nogle betjente der tør gøre deres arbejde, fremfor de socialpædagoger i har ansat nu.

    Måske er problemet ledelsen, måske er det noget andet, jeg ved det ikke og jeg er også ligeglad. Det er jeres job så det er jeres problem at få løst, for det i gør nu virker tydeligvis ikke.


  • #20   17. jul 2014 Bur de små utilpassede sataner inde.... Og det er for øvrigt ligegyldigt hvilken etnisk gruppe de kommer fra smiley
    Hvis de ikke ka' kende forskel på dit og mit, skal de ikke gå frit rundt.
    OG SÅDAN ER DET !

    Men når man ved hvor "vattede" de danske politikere, politimyndigheder og domstole er, så sker der dem nok ikke en skid...???
    Hvis jeg kører 70 km/t på ringvejen får jeg, højst sandsynligt, en hårdere straf en de banditter der ?
    Så hvis nogen (sådan rent uofficielt) har lyst til at "nakke" dem, skal jeg nok lade være at stille mig i vejen. smiley


  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #21   17. jul 2014 Det er nok en god ide at gemme billederne i denne tråd, jeg kunne forestille mig at den ikke bliver stående så længe før nogen får ondt i røven og mener det er synd for tyvene.

  • Simonsen
    Simonsen Tilmeldt:
    maj 2007

    Følger: 2 Emner: 21 Svar: 896
    #22   17. jul 2014 henrik c - Du skulle have benyttet dig af din 14 dages returret...Grundet fabrikationsfejl.

  • #23   17. jul 2014 Hej
    Ja det kan undre at der findes den slags total lovløshed i Danmark, jeg fatter det simpelthen ikke. Nej de skal ikke bures inde her, de skal smides ud af landet med sådan et los i røven.


  • #24   17. jul 2014 Nu skal man nok være lidt forsigtig med at udtale sig alt for meget og være lidt forsigtig med at anklage disse personer. Man kan komme alvorlig i knibe med injurie-lovgivningen. Det er jo ikke sikkert de alle er skyldige.

  • #25   17. jul 2014 Send til EB - politet/staten ser intet/gør intet når medierne ikke er inde over det.

    Så alle fra det område der har fået stjålet mc, send eb alt det i skriver her inde - det burde få politet på arbejde.

    Er sgu træt af disse tråde, for bliver bare mere sur for hver gang jeg ser dem og intet blir gjort ved det.


  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #26   17. jul 2014 Matthias, hvis man sidder på en stjålet motorcykel er man minimum skyldig i ulovlig omgang med hittegods, udover det fraskrev de sig samtlige rettigheder da de stjal den..
    De har opført sig som det passer dem de sidste 20-30 år, netop pga den holdning med at vi andre "skal være lidt forsigtige", det er på høje tid at vi gror nogle nosser og siger fra!

    Ved du iøvrigt hvad politiets officielle råd til ofre for gaderøverier i københavn er? Aflever alt hvad du har og gør ikke modstand!

    Det er fuldstændigt patetisk så svage vi er i det her land, og det er en meget stor del af grunden til at de opfører sig sådan, fordi de ved at de højest risikerer en løftet pegefinger og måske hvis politiet virkelig går hårdt til dem, en bøde på 500 kr for brugstyveri.

    Et eller andet sted kan jeg sgu godt forstå dem, det er kun min opdragelse og moral der afholder mig fra at gøre det samme. For hvorfor ikke? De kan gøre alt uden konsekvenser, og HVIS der sker noget står der en hær af socialpædagoger og radikale politikere klar med jobtilbud og racisme-anklager imod ofrene for deres kriminalitet! Bare se din egen reaktion. Det sidder på rygmarven at lægge sig fladt ned hos alt for mange danskere.


  • #27   17. jul 2014 #26 Spot on !

  • #28   17. jul 2014 Michael, på det ene billede står flere personer som ikke sidder på en motorcykel. Er du sikker på de også er skyldige?
    Hvis jeg selv blev udråbt som tyv og fik mit billede lagt ud i det offentlige, så kan du bande på jeg ville gøre alt for at blive renset igen og samtidig kræve erstatning.


  • #29   17. jul 2014 De skulle bare køl hales efter en mc herfra og så hjem til perkistan.

  • #30   17. jul 2014 Matthias, hold nu op med at glatte alt ud til den rene dyd, de personer der er på billedet er 100% vel vidende om at det hele er tyv stjålet, og de er pisse lige glade med de ulykkelige mennesker der har fået stjålet deres elskede mcér, de har stille op til det gangster foto, fordi de selv syntes de er pisse seje, billedet er opstillet, og dem der optræder på det er medløbere til tyve pakket på mcérne.

    Men hvis du mener de er uskyldige og fromme som lam, så kør dog over til dem og join deres klub.


  • #31   17. jul 2014 Jeg tror da også de langt hen af vejen ikke er de bedste drenge, men forklar det til dommeren, når der foreligger en anmeldelse for injurier. Husk, at man er uskyldig ind til der er faldet en dom for det modsatte.
    Jeg vil slet ikke beskytte dem, men det skulle jo gerne være domstolene og ikke folkedomstolen der dømmer.


  • #32   17. jul 2014 Domstolene og politiet vil jo ikke røre dem,tværtimod tør de jo slet ikke køre ind i perlernes besatte bydele rundt om i landet,men selfølgelig er der stadig danskere der forsvarer dem akkurat som der var danskere i sin tid der forsvarede nazisterne i landet,jeg håber bare det ender lige så godt denne gang som det gjorde i 45.

  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #33   17. jul 2014 For 10 år siden ville jeg være enig med dig matthias, men i dag står vi i en situation hvor det ikke længere er politiet der bestemmer, men kriminelle mellemøstlige idioter med en helt anden tilgang til alm moral end de fleste danskere overhovedet kan forestille sig som sætter dagsordenen i områder som gellerup, voldsmose, nørrebro, osv. Og selvfølgelig er alle dem på billedet udemærket klar over at de motorcykler er stjålne, SÅ naive er der ingen udover radikale politikere der er.

    Og hvis du tror det er slemt i danmark så prøv at google "no go zones" i paris hvor der er over 700 områder hvor politiet fraråder hvide franskmænd at komme, eller læs lidt op på de arabiske/muslimske miljøer i england, tyskland, holland, sverige, norge, osv osv osv.

    Det er præcist det samme overalt, og læg specielt mærke til en ting: det er aldrig muslimer de overfalder eller stjæler fra, men altid de indfødte. Hvorfor mon?

    Det er skruen uden ende, og det sidste der hjælper er at stille sig på deres side og se dem som ofre som venstrefløjspartierne gør, for de opfatter det bare som en invitation til at opføre sig som endnu større røvhuller, hvilket igen får naive danskere til at oprette endnu flere nytteløse integrationsprojekter osv.

    Det skal stoppes, og det skal stoppes nu.


  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #34   17. jul 2014 Her er en video fra frankrig, som du kan se er det præcist de samme problemer vi og alle andre står med, bare i større omfang. Det er hvad vi ender med hvis vi ikke siger fra: http://youtu.be/0TPagRCb_mk


  • #35   17. jul 2014 nææ her hjemme har politiet mere tralvt med at tage folk uden slere tale i mobil eller har glemt deres kørekort og dem der køre for stærke osv. det er hurtige penge i statskassen. og det for besværligt at brug tid på sådan bander for de betaler aligevel ikke deres bøder og så der jo ingen bonus til politimestere.

  • #36   18. jul 2014 Kenneth: Enig

  • #37   18. jul 2014 Pengene skal politikerne jo have fat i et eller andet sted nu hvor de har sparet over alt på danskerne pånær moms skatter og afgifter, ellers har de jo ikke råd til at udbetale bistandshjælp til deres importerede alternative arter.
    Det er jo direkte forfærdeligt at hallal hipperne vil gå så langt for at bringe danmark i knæ at man nogle gange kunne drømme om at få Anders Breinvik som integrations minister.


  • #38   18. jul 2014 simpel regel burde indføres... stjæler man et køretøj, får man et nakkeskud... det er det de er van til dernede fra med deres sharia lovgivning, heroppe får de et luksus ophold med mad og lommepenge, i stedet for deres usle fortabte ghettoer.

  • #39   18. jul 2014 Mit ellers så tolerante sind, blivere lidt mere racistisk anlagt hver gang jeg ser sådan nogle svin der ikke kan holde fingrene fra andre folks mc'er !!

  • #40   18. jul 2014 Hvad fanden, i Gjellerup skal brandbilerne have eskort af min. 4 patruljebiler og et par hundepatruljer, bare de skal ud og slukke en mindre containerbrand - som aberne endda selv har antændt. Busserne kører enten ikke gennem kvarteret, eller skal have vagter med igennem, for at lovlydige borgere ikke bliver overfaldet og bussen hærget...... Velkommen til socialstaten Danmark! smiley

  • #41   18. jul 2014 ja jeg sys nu man bliver mere og mere fremmehadsk for hver dag der går stod det til mig skulle det indføres i klippekort for alle af anden etnisk herkomst

    3 klip
    1 klip - stor bøde
    2 klip - Størrebøde
    3 klip - flybillet tilbage til hvor de nu engang kommer fra og bestandig udvisning fra danmark !


  • #43   18. jul 2014 Det handler jo sådan set ikke om racisme, det er sådan set ligemeget hvad de hedder, hvordan deres hudfarve ser ud og hvor de kommer fra, nej det er deres opførsel det kommer an på, så jeg vil ikke sige at jeg hverken er fremmedhadsk eller racist, nej jeg er bare så sindsyg træt af de fucking lorte perkere der ikke kan holde deres små urinbefængte onanigafler for dem selv, de ska bare smadres til lirekassemænd og sendes tilbage til deres ruin af et land, for egen regning.

  • #44   18. jul 2014 Velkommen til integrationen i Danmark anno 2014 - vi er nu i mål!

  • #46   18. jul 2014 Rigtig mange af dem er født i Danmark og er derfor danske statsborgere, så det med at sende dem hjem er en umulighed.
    Hvad vi kan gøre så, har jeg ingen løsning på. Men det bliver svært at få problemerne løst. Mange af dem har intet at foretage sig og så sker der nemt uheldige ting. Skolegang gider de ikke og en læreplads er vel nærmest uopnåelig, for hvem gider dem med den opførsel?


  • #47   18. jul 2014 Jamen, så har deres forældre eller bedsteforældre vel et hjemland, som de kan ryge til - hvorfor skal de fortsætte på samme måde her i landet, når de nu adskillige gange viser, at de ikke ønsker at indordne sig? I de lande er der nemlig KONSEKVENS efter sådanne handlinger. Noget der bestemt ikke er tilfældet i blødsødne Danmark.

    Alternativt kan vi aflive dem med det samme, men problemet med stanken kommer relativt hurtigt.


  • Kristian M
    Kristian M Tilmeldt:
    jul 2014

    Følger: 1 Svar: 1
    #48   18. jul 2014 Ja breivik som integrationsminister kunne være en mulig løsning.
    Lukkede grænser og fri jagt på tyve.
    Tror at vi burde bruge deres sharialove mod dem selv.
    Så var der sgu mange perlerne der ikke kunne tørre deres egen røv.
    Stem df og meld jer ind i dansk front


  • #49   19. jul 2014 Kan nogle give dem opholdstilladelse kan andre også tage den fra dem igen,der er intet i dette land der er garanteret udover regeringens lakajaer knold og skvat vil lænse dig for næsten alt hvad du tjener og så at vi skal dø på et eller andet tidspunkt.




  • #51   19. jul 2014 Kristian M du er da syg i hovedet. Breivik som Integrations minister?

    En massemorder der skyder hjælpeløse teenagere? Er det der din sympati ligger?


  • Karina L
    Karina L Tilmeldt:
    jul 2014

    Følger: 1 Svar: 1
    #52   19. jul 2014 Kom ud til Langkærparken i Tilst og kig... jeg er rimelig okay sikker på at i finder en del af dem her...

  • #53   20. jul 2014 Karina, Også der smiley


  • #54   20. jul 2014 Hader lorte tyve svin.

    uanset farve,
    Og
    Er det en lorte tyv af et blegansigter her fra landet ,så skal de svin bures inde.

    Og
    er det en lorte tyv med farve på, skal svinet smides ud af landet .
    uanset om svinet er født i dk eller ej .
    færdig .
    længer er den bare ikke .


  • #55   20. jul 2014 Gjorde politiet overhoved ikke noget, da du sagde at du vidste hvor den stod?
    Måtte du selv hente den, i ghettoen?


  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #56   20. jul 2014 7800 skive, hvis spørgsmålet var til mig så har jeg bare delt opslaget, det er ikke min mc. Men der har været mange efterhånden der har måtte hente deres motorcykel i gellerup/bispehaven/langkærparken osv uden at politiet har gjort noget som helst, her er et eksempel:
    http://www.motorcykelgalleri.dk/forum/Generel-diskussion/209214-stjaalet_t_rex_150_i_gellerup

    Citat: "Efter noget tids søgen finder vi ham gutten på Birgittesvej, (gellerup) og inden vi når at komme ud af bilen, er han stukket af om bag blokken. Vi får fortalt at han hedder Alex, og at han er godt kendt af politiet. Dette bliver fortalt af 2 gutter der gerne ville snakke med os, inden nogle andre, bad dem om at holde kæft. På det tidspunkt står der folk hele vejen rundt om bilen, og nogle af dem råber i telefon med nogle andre. Derefter vælter det bare ud med folk alle steder fra, en gut der står foran mig, trækker en pebersprayen ud af lommen, og siger vi skal blive holdene, I samme øjeblik råber min makker, at der kommer en endnu større flok løbende mod os,oppe fra en trappe, der beslutter jeg mig for at vi skal væk, da jeg vender mig om, går der 3 gutter væk fra bagenden af bilen, hvor luften pisser ud af dækket. Jeg får smækket døren, og skyder bilen af i Bakgear. Da jeg får bilen vendt, og er på vej væk, sætter der en sølvgrå bil efter os, den følger os et stykke tid, hvorefter jeg kommer fra den ved et rødt lys. Alt dette foregik med politiet i røret."

    Prøv selv at søge på "stjålet århus" og det er samme mønster overalt.
    HVIS politiet en sjælden gang har gjort noget er det fordi de tilfældigt har fundet en smadret motorcykel og ringet til ejeren, at opspore tyvene og anholde dem med krav om erstatning osv sker ikke. Og hvis folk selv beslutter sig for at gøre noget sker der det du kan læse ovenover.
    Det er standarden i århusistan 2014.. smiley


  • #57   20. jul 2014 #51
    Tag nu og læs hvad der står i indlæggende inden du udtaler dig,hvis du ikke gider det men bare vil brokke dig kommer du til at fremstå som en socialist.
    Det var MIG der skrev man nogle gange kunne drømme om at få ham som integrations minister,nej han er ikke perfekt men det er perkerne som han var modstander af heller ikke,som jeg ser det brevik perkere pototo potato,de har alle sammen uskyldige på samvittigheden,forskellen ligger i at perkere går efter danskere og han gik efter perkere og dem der forsvarer deres ret til at besætte andres landsdele


  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #58   20. jul 2014 Nå nu brokkede jeg mig over politiet i århus, men det er jo ikke fair når nu det viser sig at politiet i hele landet har vedtaget at tyvene har fuldstændigt frit spil hvis bare de "kun" stjæler for under 100.000 kr ved hvert tyveri:
    (link fjernet)

    Politiet siger altså hermed til alle der kommer ind i landet:
    "Velkommen til danmark, bare tag hvad i vil have. Vi har stillet det hele frem til jer, og politiet skal nok holde sig væk hvis bare i kan nøjes med værdier for under 100.000 kr. Men bare rolig, i kan jo altid gå flere gange."

    Selvtægt er ulovligt, men hvis man ikke smadrer tyven for mere end 100.000 kr kan det jo være man slipper..


  • #59   20. jul 2014 100.000 ny værdi den gang eller 100.000 brugt saglsværdi?

  • #60   20. jul 2014 "Så prioriterer man" er det ting som fotovogne man tænker på her ? det giver jo penge i statskassen, det gør et indbrud hos fru Jørgensen ikke, så fuck hende, Politiet er sådan set ikke en skid bedre en perker tyvene.


  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #61   20. jul 2014 Jeg har oprettet et nyt emne om det så vi ikke blander det for meget sammen:
    http://www.motorcykelgalleri.dk/forum/Generel-diskussion/212215-tyveri_under_100_000_kr__ingen_politi


  • #62   20. jul 2014 #57 "nej han er ikke perfekt"
    Skrev du lige det. Skrev du virkelig lige det, han er ikke PERFEKT!? manden dræbte 69 uskyldige mennesker og så synes du at han ikke er perfekt, wtf han er jo stjerne psykopat og det var jo ikke perkere han var ude efter, wtf mand.


  • #64   21. jul 2014 #57 aka Henrik H.

    Du er sgu hjernedød. Det har intet at gøre med at være socialist eller ej. At en 40-årig mand sidder og hylder en massemorder på nettet, det er fandme sørgeligt lige meget om man stemmer Enhedslisten, Liberal Alliance eller DF.

    I øvrigt skød han flere etniske norske end "perler" som overstående rigtig nok har pointeret. Desuden er der nok ret stor forskel på en flok teenagere på socialdemokratisk sommerlejr og en flok Gellerup motorcykel tyvesvin.

    Din sympati for en masse morder som Breivik er til at brække sig over, føj hvor er du klam. Sidder du også og lukker sådan noget lort ud af munden til sociale sammenkomster i det virkelige liv?

    Og så lad mig lige cementere at hvis det stod til mig, så skulle de tyvesvin OGSÅ ud af landet så hurtigt som muligt, men derfra og så til at hylde en massemorder...ja der er sgu et stykke vej.


  • #65   21. jul 2014 Hvis nu vi kunne samle alle mc tyve perker svin på en øde ø, så kunne vi slippe Brevik løs på øen med en masse håndvåben, så har alle fået noget ud af det smiley

  • #67   21. jul 2014 Det var også min pointe smiley


  • #70   21. jul 2014 Tja jeg synes nu at vi har mange kompetente betjente.. Og jeg tror at de fleste betjente gerne vil gøre en positiv forskel uanset løn osv.
    Kort sagt, jeg er ikke enig.
    Jeg mener modsat, at vi borgere mangler respekt for autoriteter, bl.a fordi der ikke er nogen konsekvens ved at svine og spytte...


  • #71   21. jul 2014 Søren P

    For min skyld må du lave al den "selvtægt" du overhovedet magter. Bare du er sikker på at det ikke går ud over uskyldige. smiley


  • #73   21. jul 2014 #54
    Jeg hylder ham ikke men påstår at nogle dage ville han være et godt modtræk til de perler du forsvarer,og at du er nød til at kalde mig for hjernedød er jo bare et bevis på at du er for uintelligent til at komme med et fornuftigt forsvar for dine argumenter,og det var netop det jo tidligere antydede var et normalt træk for socialister,kort sagt du er for nem og har intet forsvar for det lort du kommer med,og derfor er du et lidt offer for dem der har formet dine holdninger for dig.
    Men så er det jo godt dine perle venner ingen uskyldige lig har i lasten.
    men grunden til jeg ikke har oprettet flere mc enheder eller billeder osv af dem er netop fordi jeg ikke bruger min tid i sofaen men bekæmper den ondskab du hylder .


  • #74   21. jul 2014 #73 dit svar til #54 hænger ikke sammen, tror du lavet en fejl 40 der smiley

  • #75   21. jul 2014 Sry var ment til 64,fejl 40 er noget der ligger til alderen smiley

  • #76   22. jul 2014 Hej Søren.
    Jeg hedder Lars. jeg bor på Nørrebro.
    Jeg stjæler ikke motorcykler.
    Bare for at rense Navn.
    Vh Lars


  • #78   26. jul 2014 Kære Søren P.

    Du er min ven. smiley


  • #79   5. aug 2014 Det er satme blevet et problem i århus, tyveri af motorcykler er exploderet, shit det er en træs udvikling, og politiet gør intet,

  • Jacob
    Jacob Tilmeldt:
    apr 2011

    Følger: 6 Følgere: 5 Svar: 5
    #80   5. aug 2014 Har haft min MC stjålen også af de samme. Her er et par friske billeder fra nabokvarteret.

    profilbillede
  • Jacob
    Jacob Tilmeldt:
    apr 2011

    Følger: 6 Følgere: 5 Svar: 5
    #81   5. aug 2014 Flere...

    profilbillede
  • Jacob
    Jacob Tilmeldt:
    apr 2011

    Følger: 6 Følgere: 5 Svar: 5
    #83   5. aug 2014 Flere...

    profilbillede
  • Jacob
    Jacob Tilmeldt:
    apr 2011

    Følger: 6 Følgere: 5 Svar: 5
    #84   5. aug 2014 Flere...

    profilbillede
  • Jacob
    Jacob Tilmeldt:
    apr 2011

    Følger: 6 Følgere: 5 Svar: 5
    #85   5. aug 2014 Flere...

    profilbillede
  • #86   5. aug 2014 Det kunne jo, rent teoretisk, være der egne knallerter.... smiley L O L smiley

  • #87   5. aug 2014 Det er virkelig langt ude at der er problemer med det i så mange Landsdele. Det er skidt for retsikkerheden og må indrømme at jeg bliver mindre og mindre autoritær med tiden.. Men lidt godt nyt sker der i ny og næ

    Vi har i min andelsforening også massive problemer med 2gér op til 20-25 af gangen, der står de og råber walla og ryger Joints, samtidig med at deres kammerater laver koger på scootere. Som så mange gange før, ringer vi til politiet Ooog lige præsis denne gang kommer de Asap, Der hvor de unge sidder, er inde på en kirkegrund, og der er kun 2 udgange -Ud igennem gården eller ud mod vejen, Dog skal de springe over et hegn for at komme ud igennem gården. Efter vi har ringet ankommer en patrulje efter 3-4.min, som afskære dem flugten til vejen. Mens min kæreste taler med politiet, står jeg i køkkenvinduet med slukket lys og fuld udsigt til ballademagerne, Der kan jeg se fire gutter hoppe over hegnet og to der gemmer dvs ting i nærliggende buske, dette fortalte min kæreste selvfølgelig videre til politiet, så vi kunne guide dem i tlfén.
    Faktum
    Tre Scootere blev kørt væk på et fejeblad.
    Og en blandet pose med knive/joints.

    Moralen for mig må være, at man ikke kan være sikker på at ordensmagten kommer når man oplever uro og grænseløs adfærd fra en gruppe, men hvis de kommer, så er det skide sjovt at kigge på;)..


  • #88   5. aug 2014 godt der blev ryttet op, i det der .

    mvh


  • #89   6. aug 2014 Solstråle historie smiley

  • #90   6. aug 2014 hvorfor gider i bo der, ved siden afsådan en flok langfingrede aber? jeg er flyttet på landet, 45km væk fra mit studie, vil ha mine ting i fred smiley

  • #91   6. aug 2014 #90 .

    det jo lige det.

    det kan fame ikke være rigtig at man skal fra flytte et sted, for at bla at have sig selv og sine ting i fred.

    så burde man heller fjerne dem der er problemet.

    mener jeg .

    PS .
    og når jeg mener fjerne problemet, så mener jeg ikke at de skal flyttes ud på landet,
    men at hvis det er blegansigter, så skal de i spjældet.
    og
    hvis det er nogle farvet ansigter, så skal de sendes ud af landet,uanset om de er DK .statsborger eller ej, ud hvor de kommer fra,hvis de ikke kan opfører sig ok.

    slut .
    mvh


  • #92   6. aug 2014 Når man flytter fra et område med tyvagtige aber, kan jeg godt forstå det, men det er jo det gurkerne vil opnå, at fordrive os fra vores eget land, det er en indvasion inde fra, og vi har selv inviteret dem, det er lige som rovdyret der bider den hånd der fodre dem.

  • #93   7. aug 2014 det er ofc. ikke eneste grund til at jeg bor på landet.. smiley men med nuværende regering, sker der intet imod dem... der er desuden kommet 1000 asayl ansøger til i sidste måned 50-100% stigning i forhold til de sidste par somre. blandt andet pga. nye eu regler

  • #94   7. aug 2014 Nu vi snakker asyl ansøgere. Nu har Aabenraa s borgmester besluttet at der skal bo 70-100 af dem i en lille by der hedder bolderslev... Tror der bor knap 1000 mennesker i den by. Og i Sønderborg vil de os smide 400 ind på den gamle kaserne :s.

  • #95   7. aug 2014 lander bliver fucket op, sådan er det vist blevet, det sgu trist .



  • #96   7. aug 2014 jeg selv bor i en lille 500 personers by ved navn esbønderup. der lægger der et tomt hospital på flere 1000'ne m3.

    Jeg frygter virkelig de får gode ideer med den bygning.,.


  • #97   7. aug 2014 Jeg er også flyttet på landet og har heldigvis fundet en by med ligesindede,byen er perkerfri og sådan vil det blive ved med at være uanset hvor mange halenegre de landsskadelige skvatnosser i regeringen importerer.
    Politiet kunne lige finde herud da der blev banket en polakker ihjel uden for byen ,og ellers kommer de kun hver andet år til skolernes første dag og checker sikkerheds seler.
    Ved godt det er forkert at flygte men i holstebro hvor jeg kommer fra er der alt for mange hallal hippier der er enige med regeringen i at importerede voldtægtsforbrydere hjemmerøvere og andre kriminelle er det bedste der er sket for landet,kan kun sige til dem jeg håber deres børn bliver voldtaget inden de selv bliver banket fordærvet i deres eget hjem fordi de har et støre fjernsyn en asylcentret,det ville jo være skæbnens ironi.


  • #98   7. aug 2014 Pfff

Kommentér på:
Foto af mc tyve fra århus

Annonce