{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
7.525 visninger | Oprettet:

Kørsel i skov i gamle Danmark? {{forumTopicSubject}}

Mojn...
Ved i kloge hoveder om der er nogle skove i Danmark hvor det er lovligt at køre med sin motorcykel. Altså lovligt, for kan jo sagtens køre en tur uden at politiet opdager det, men er jo lidt surt at smadre ind i pensionisterne på søndagstur med hunden...
Eller skal man virkelig til Polen/Sverige?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kørsel i skov i gamle Danmark?
  • #1   18. mar 2007 Tror jeg sgu godt nok ikke smiley .... Danmark er et land med sære regler!.... Det var jo også ulovligt at køre med blinklys, sikkerhedsseler i starten osv osv osv

    Såe kunne jo være der var steder hvor det var tilladt


  • #2   18. mar 2007 (link fjernet)

    Mvh
    Michael


  • #3   18. mar 2007 Alle statsskove har offentlige veje du må køre på. På alle andre veje i statens skove, er al brug af motorkøretøjer forbudt.
    Men 2 gange om året er der åben for kørsel på alle vejene i skoven, men ikke stier og udenfor vej..
    Tror forøvrigt ikke det er politiet du skal frygte i skovene, nok mere skovfogder og skovløbere, som indenfor skovens grænser har samme beføjelser som politiet..


  • #5   18. mar 2007 Hmmm....ulovligt pga. støj....træls....men så er det godt at bo hernede hvor der alligevel ikke er så mange folk i skovene...Men de 'store' veje i skoven er jo ikke så sjove smiley mere at køre mellem træerne og på de små stier.

  • #6   18. mar 2007 det da bare om at snige sig ud i noget militært øvelses terræn, hvis det er terræn kørsel du tænker på?

    nede på bornholm er det ihvertfald åbent, civile må godt nok ikke benytte det og vi skal godt nok også køre vores vagter derude, men fred være med det hvis der er en der er ude og tæve hans offroader, han skal bare ikke regne med vi kommer og hiver ham op når han har gravet sig ned


  • #7   19. mar 2007 Velkommen i Danmark, her er alt forbudt !!

    Næsten lige meget hvor, du drejer væk fra offentlig vej, køre du ind på privat grund. Eller på statens ejendom, og har er næsten med garanti "kørsel med motorkøretøjer forbudt".
    Det er dog lidt mærkeligt at, skovene på den anden side af øresund, fint kan benyttes af alt og alle. Uden at det tilsyneladende er noget problem.......Go figure ?


  • #8   19. mar 2007 som sagt må du gerne køre i de offentelige skove, men privatskove er lukket for motor køretojer, men du er velkommen til fods smiley
    kommer selv fra et stort gods, og der er det hovedsaligt dyrene der bliver tænkt på med dette, da det skræmmer dyrene pænt meget, når folk kommer kørene på deres ATV eller offroad cykler. og man skal jo huske på at jagtvæsen er jo en forretning lige som alt muligt andet. det er vel også de færeste landmænd der ville synes det var fedt at man lå og kørte mellem deres køre. men som sagt, stats skovene må man hvist godt køre i. ellers mener jeg at sådan noget som Oksbøl øvelses terren er åbent for offentligheden, men du må ikke hæng mig op på det smiley


  • Ducati 821
    Ducati 821 Tilmeldt:
    okt 2008

    Følger: 1 MC-er: 1 Svar: 3
    #9   19. feb 2017 Gammel tråd. Men med KTM 'EL E-XC enduro er det intet problem at køre over alt.

  • #10   19. feb 2017 Snig dig venligst ikke ud i militær terræn.
    Enduro Danmark og off road klubberne får på puklen for det - og i sidste ende betyder det, at de ikke kan leje sig ind til DM i enduro, kurser osv i øvelsesterrænerne.
    Vil du gerne køre i disse terræner eller andre steder, så meld dig ind i dormck, tenere klubben eller enduro DK. Der er arrangermenter hele året, hvor man kan køre de fedeste steder mod lille betaling. Både med og uden nummerplade.
    Inden for de næste måned er der fx ararngementer hvor man kan køre i terræn


  • Ducati 821
    Ducati 821 Tilmeldt:
    okt 2008

    Følger: 1 MC-er: 1 Svar: 3
    #11   20. feb 2017 Nej nej. Nu var det skove vi skrev om. Har aldrig kørt på nogen af øvelses områderne.

  • #12   20. feb 2017 Det var som svar på #6 smiley

    "det da bare om at snige sig ud i noget militært øvelses terræn, hvis det er terræn kørsel du tænker på?

    nede på bornholm er det ihvertfald åbent, civile må godt nok ikke benytte det og vi skal godt nok også køre vores vagter derude, men fred være med det hvis der er en der er ude og tæve hans offroader, han skal bare ikke regne med vi kommer og hiver ham op når han har gravet sig ned"


  • #13   20. feb 2017 Så kom der liv i verdens ældste opslag smiley


  • #14   20. feb 2017 haha!
    Fedt smiley
    Når man har slået "seneste svar" til, så er den ligeglad med datoer smiley


  • #15   20. feb 2017 Fuck. Tråden er jo næsten 10år gammel!

    smiley


  • #16   20. feb 2017 Fuck, jeg har haft kørekort i 10 år nu så.... Og en nyindkøbt mz....så tråden er aktuel igen! YAY!

Kommentér på:
Kørsel i skov i gamle Danmark?

Annonce