{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
898 visninger | Oprettet:

Jacob J
Jacob J
Tilmeldt:
17. jul 2007
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1

Lige et par spørgsmål {{forumTopicSubject}}

Hejsa smiley

Så har jeg også fået kortet, og skal ud have mig en mc. Først kommer det klassiske spørgsmål med hvilken. Jeg har max. 35000,- at bruge, er 193cm høj, og har skæv ryg. Det jeg ikke har kunnet finde så meget om i de andre tråde om "hvilken mc" er om hvor godt man sidder. Jeg tog kortet på en del forskellige cykler, som man alle sad helt oprejst på (fx. suzuki savage), og fik djævlens til ondt i ryggen af og til. Så hvis der er andre der har problemer med skæv ryg, og ved om løsningen på det ville være en cykel som man lå mere ned på. Har jeg ikke ret hvis jeg siger at man sidder mere med ret ryg, hvis man ligger lidt ned?

Jeg synes de der gs500, gpz500 etc. ser noget små ud hvis man har rundet de 1,90 så ville egentlig gerne have noget lidt større. Prøvede lige at se hvad jeg kunne finde på dba, og hvad ville folk sige til en af nedenstående modeller:

http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=50636184

http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=50856281

http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=50932631

http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=50802712


Og til sidst mht. drosling. Alt i alt, hvad koster det så fra jeg har købt mc, til den er køreklar til vejen? Altså droslesæt, syn etc. (kan godt selv montere sættet).

Mht. forsikring så er det vel svært at finde noget ansvar til under 4500,-? Det var hvad alm. brand sagde til en yamaha fz750.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lige et par spørgsmål
  • #1   26. jul 2007
    Mht størrelse osv så kan jeg ikke gøre mig klog. Men ring til GF forsikring og spørg mht ansvar. De er som regel billigst.
    For min første bike ville topdk have 7500 kr i ansvar og gf ville have 2400 kr. så lidt af en forskel.
    Held og lykke

    /Ane


  • #2   26. jul 2007 Du er nødt til at finde en maskine med en vis volumen. Her tænker jeg både på højde, længde og bredde. Hvis den er for lille ser det latterligt ud. Jeg er selv 2 m. og startede på en Kawasaki Z650. Et forførende syn. ALT for lille. Nu har jeg da fundet en der passer nogenlunde.

    Steen


  • Jacob J
    Jacob J Tilmeldt:
    jul 2007

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
    #3   26. jul 2007 Ane > Kunne da være dejligt hvis man kan slippe med så lidt i forsikring. Må lige prøve at give dem et kald. Takker.

    Steen > Lige præcis. En af dem jeg tog kortet på var også en bette honda rebel. Det så skrækkeligt ud. Men tror du dem jeg linkede til er store nok? Hvis ikke kan jeg godt løbe ind i et bette pengeproblem.


  • #4   26. jul 2007 Jeg tror den hvide VFR 750 er den største. Find nogle specifikationer hvor siddehøjden fremgår. Jeg har selv lige skrevet til en herinde der har den slags liggende.

    Steen


Kommentér på:
Lige et par spørgsmål

Annonce