{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Er det forbudt at køre på mc efter 2035?
 • #1   13. apr Som det ser ud fra regeringens side i øjeblikket, bliver det ikke tilladt at sælge nye benzin-/dieselbiler fra 2030, og hybrid fra 2035. Dem der kører på vejene i forvejen, kører til de ikke kan mere. Så du kan køre på benzin MC i mange år endnu.

 • #2   13. apr #1 åhh så har jeg forstået det helt forkert. Det var da rigtig dejlige nyheder smiley

 • Vagn
  Vagn Tilmeldt:
  mar 2017

  Følger: 2 Følgere: 3 Svar: 118
  #3   13. apr Ja, dejlige nyheder, indtil den dejlige regering hæver energiafgift på benzin til 100 kr literen... Mon ikke de finder på et eller ander at forbyde, de er det de er bedst til...

 • #4   13. apr #3 Ja, så kommer de gule veste vel også til Danmark.

 • #5   13. apr Lad os nu lige se det vedtaget først, mon ikke at det mægtige EU kommer til at bestemme det, som de bestemmer stort set alt andet i vort "demokrati"! Og det bliver spændende at se lastbiler klare transporten af vore dagligvarer, når 80% af lasten består af de batterier der kan drive køretøjet 100 km med den imponerende fart af 40 km/t.
  Jeg mener så at det samtidigt er dybt naivt at tro, at man ikke forurener når man kører på el, denne el skal jo komme et sted fra, og vindmøller kommer aldrig til at dække det!
  Men vi skal jo have et "skræmmebillede" så vi gør som der bliver sagt, jeg savner sgu snart den kolde krig smiley


 • Danny H
  Danny H Tilmeldt:
  jul 2018

  Følger: 1 Emner: 3 Svar: 25
  #6   13. apr Nemlig @Tom

  Eller dem som ikke spiser ked for at bevare planeten? Øhh - mig bekendt kommer sørste delen af væres frugt og grønt syd fra, fragtet lastbiler som køre på DIESEL med chauffør lønninger som dumper det danske arbejdsmarked.. Når så er kørt her op, tager danske chauffører så over, endnu engang i møg beskidte lastbiler.. Så det er måske ikke så klima venligt at spise frugt og grønt som så mange tror smiley


 • #7   13. apr Og planterne skal have gødning= lort fra de forurenende køer.... ingen køer, ingen gødning, ingen grøntsager

 • #8   13. apr Der er snart valg.
  Visionerne har i 10 år stået i kø hos politikerne: så og så mange El-Biler inden 10 år og bla. bla.
  Næste år hæver de så afgiften på el til El-Biler.
  Deres handlinger stemmer ikke overens med deres ord.
  Og så ved vi jo alle at Danmark er det største bil og motorcykel producerende land i verden. Det er derfor os der er trend sættere og kan bestemme udviklingens retning.
  Eller ...... NOT.
  Vi hænger på den store udvikling, og når det punkt kommer hvor man forbyder ICE-motorcykler, så er der garanteret et fedt alternativ i form af en selvkørende 3 hjulet kabinescooter hvor man kan snuppe en lur men man er på søndagstur på de små snoede vej. Og da den er selvkørende er det total ligegyldigt hvor mange HK den har osv. for den accelererer aldrig mere end den er programmeret til.


 • Thomas K
  Thomas K Tilmeldt:
  maj 2013

  Følger: 1 Emner: 6 Svar: 48
  #9   15. apr Politikerne vil gerne grøn omstilling, men hver gang opdager de at de overskuelige forandringsmuligheder koster penge, og så forandringsvillige er de ikke. Deres prioritet er at kradse penge ind til de mange udgifter de ikke tør puste til.
  Tvinger man befolkningen over i el køretøjer har mange ikke råd, og så går samfundshjulene i stå, og dermed reducerede indtægter.
  så ignorer alle de store grønne ord, der er ikke vilje bag. Ikke før el køretøjer koster og kan det samme som forbrændingsmotorerne.


 • kennet t
  kennet t Tilmeldt:
  nov 2008

  MC-er: 1 Emner: 1 Svar: 56
  #10   17. apr Den her vil jig lige være med i smiley
  Jeg tænker på at allerede nu skal alle ny indregistreret mc/knallerter i EU. Være euro 4 godkendte.
  Kan man så ikke importere en gammel Harley fra USA mere?


 • #11   17. apr Ingen ved deres fulde 5 vil da importere skrot fra USA. smiley

Kommentér på:
Er det forbudt at køre på mc efter 2035?