{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Husk forsikringen
 • #1   4. maj Hvis man er ejer af et motorkøretøj, der kræver en lovpligtig registrering, har man da pligt til at sætte sig ind i reglerne. Det burde da være helt KLART for enhver.
  Der hvor den kan smutte, når man sælger, er hvis køretøjet er tilmeldt pay by plate, på div. broer og færger. Der er eksempler på, at sælger får regninger på ture foretaget af nye ejer.


 • #2   4. maj Manden er ifølge artiklen blevet informeret/advaret flere gange. En af gangene er endda i fogedretten - så det kan da ikke komme som en overraskelse for ham... smiley

 • #3   4. maj Vi er slet ikke uenige om, at man selv har et ansvar for, at forsikring mm er iorden.
  Men når der også står at:
  "Der var pr. 1. april 2021 27.380 borgere og virksomheder, der skyldte dagsgebyrer til DFIM"
  Er der noget, som tyder på, at det ikke er helt så lige til.
  Det mest skræmmende ved dette er vel egentlig, at man kan risikere at blive påkørt, uden at kunne få en flad fregne i erstatning, fordi der ingen forsikring var på modpartens køretøj.
  Så kan man lave et privat søgsmål.....held og lykke med det, det er nok de færreste, som lige hoster op med flere hundrede tusind kroner, eller måske endda millioner i svære tilfælde.
  Til skræk og advarsel


 • #4   4. maj Ved ikke om det er korrekt, men i Politijagt påstår Vlado og co, at der bliver betalt til en pulje for dem som ingen forsikring har... smiley
  Mht. de 139. 000 kr er der da ingen problem; bare lidt tålmodighed så kommer Luksusfælden og løser problemet smiley (De er jo selvsagt sat i verden for det samme smiley )


 • #5   4. maj https://www.guloggratis.dk/min-side/annonce/42936347#messages

  Nogle vil eller kan bare ikke forstå det......................


Kommentér på:
Husk forsikringen

x