{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Maling af chrom potter
  • #1   21. jan 2010 Det kan godt være svært at få chrome af. Gå ned til et selskab der forchromer. hvis udstødningsrørene er helt nye vil de helt sikkert gerne trække kromen af (kemisk) det koster nok ikke mere end et par øl og en hundredelap. Så er de HELT rene....

    Nicolai


  • #2   21. jan 2010 Undersøg om du kan få lagt en speciel kraftig sort på potterne... Spray holder ikke vildt godt i længden.. Evt om det kan pulverlakeres.

  • #3   21. jan 2010 netop. Pulver vile være godt efter en kemisk afrensning af rørene smiley

  • #4   21. jan 2010 Det kan lade sig gøre at male på chrom. Skal det gøres rigtigt så det ikke skaller af er det nødvendigt at bruge en ætse primer.Den er meget giftig så det er ikke noget man aldmindeligvis kan købe.Nogle autolakerre har det .Det kræver speciel tilladelse.Hvordan det arter sig på lydpotter vides ikke men faktisk kan en god 2 komponent autolak holde til utrolig meget varme.Er også meget mere slidstærk end det varmmebestandige der fåes på spray men denne besvarelse var nu mere mintet på lak af chrom som sådan. Så på udstødning ??????

  • #5   21. jan 2010 Giv alt kromen en tur med korn 240 så alt er mat, Fjern løstsiddende rust hvis der er noget. Rens dem godt af i cellulosefortynde. Mal dem med Plasti-Kote varmefast spraymaling. Husk flere tynde lag. Når alle lagene er tørre. Tager du en varmepistol eller gasbrænder (hurtigere men med risiko for overophedning). Så varmer du alt malingen op så det ændrer struktur. Det kan man nemt se. Når du er færdig skal den gerne hærde efter en dag eller to.
    Har lavet mange udstødninger på denne måde og det virker ganske udemærket.


  • #6   21. jan 2010 Og skulle det blive grimt efter et par år. Ja så kan man sagtens "plette" med malingen. Husk at brænde og tørretid.

Kommentér på:
Maling af chrom potter

Annonce