{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
770 visninger | Oprettet:

Popper/pludrer under motorbremsning? {{forumTopicSubject}}

Hej
Jeg har købt en gsx750f og kunne godt tænke mig at når motorbremser at den popper/pludrer, hvordan gør man det? Har ikke rigtig kunne finde noget på det. Er det noget man kan få gjort hos mc tuner?

Mvh Marius


Kommentarer på:  Popper/pludrer under motorbremsning?
 • #1   20. dec 2022 Sæt en åben potte på uden at ændre dysser, det plejer gerne at gøre det ...
  Men er ikke at anbefale, når den skyder i udstødningen på den måde er det jo ofte pga dårlig blanding og uren forbrænding...


 • #2   21. dec 2022 Det anbefales generelt ikke at modificere din motorcykels motor, så den sprutter eller Knaller, når du sætter farten ned eller skruer ned for gashåndtaget. Denne type adfærd kan indikere et problem med motoren eller udstødningssystemet, og kan potentielt forårsage skade på motorcyklen, hvis det ikke løses.

  Hvis du oplever den popper, når du sætter farten ned eller skruer ned for gashåndtaget, anbefales det at få en mekaniker til at tjekke motorcyklen for at identificere og løse eventuelle problemer.

  Det er vigtigt at vedligeholde og pleje din motorcykel korrekt for at sikre dens sikker og pålidelig drift. Hvis du er interesseret i at ændre din motorcykel, er det vigtigt at undersøge og forstå de potentielle påvirkninger og risici ved eventuelle ændringer, du foretager.

  Der er også en god idé at rådføre sig med en mekaniker eller en person med ekspertise i motorcykelvedligeholdelse og modifikation, før du foretager ændringer på din motorcykel.


 • #3   5. jan Den skal ikke poppe/ pludre, det er misforståelse hvis man ønsker det for da har motoren ikke rette arbejdsbetingelser.

Kommentér på:
Popper/pludrer under motorbremsning?

Annonce