{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
772 visninger | Oprettet:

Syn af mc .. forskellige spørgsmål?? {{forumTopicSubject}}

Med jævne mellemrum bliver der stillet spørgsmål som omhandler syn af mc i de forskellige forums som jeg følger og indtil videre er det jo sådan at der kun er syn ved ejerskift eller hvis politiet stopper en og sender en til syn ved mistanke om at mc ikke overholder gældende regler ..

Det er tit diskuteret om mc skal til periode syn ligesom biler..hvilket fik mig til at tænke på "hva nu hvis min mc bliver tilkaldt til syn, hva så?!"

Min mc er en Kawasaki Z900 2018 og den står nogenlunde lovligt .. lad mig forklare ..

Jeg har pillet db killeren ud af udstødningen, det er i sig selv ikke ulovligt så længe den ikke larmer mere end hvad der står den må og den kan jo sættes i ved et syn smiley

Anden ting er at jeg har monteret et blinke relæ som gør at ved aktiveringen af bremserne blinker bremselyset for derefter at lyse konstant .. den enhed kan indstilles så bremselyset virker helt normalt ved syn

Sidste ting er at jeg har fået flashet min ecu og fået lavet et custom map .. jeg ved at der er pillet ved en masse indstillinger og begrænsninger og har ikke selv mulighed for at stille det tilbage til normalt .. er dette noget som kan ses ved et syn?

Grunden til at jeg fik ecu´en flashet var pga fuld udstødningssystem så den kører optimalt ...

Kom gerne med konkret viden omkring syn af mc smiley


Kommentarer på:  Syn af mc .. forskellige spørgsmål??
Kommentér på:
Syn af mc .. forskellige spørgsmål??

x