{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  EB: Kæmpe stigning i motorcykelulykker
  • #1   10. jun 2008 Der er også en god stigning i antallet af motorcykler smiley

  • #2   10. jun 2008 De glemmer liiiiige at nævne stigningen i antallet af indregistrerede motorcykler i samme periode....



  • #3   10. jun 2008 Pis.. ja.. forsikringer måtte punge meget mere ud.. så blir der selvfølgelig pris reguleringer i fremtiden.. skod mand,...

  • #4   10. jun 2008 Så kan det da være at os unge knejte for en lidt billigere forsikring!!! smiley

  • #5   10. jun 2008 der er satme også kommet mange bøgetosser på gaden, der tror at de er verdensmestre fordi de har en spritny racer...


  • #6   10. jun 2008 Interessant - inkonsekvent:

    Har lagt følgende indlæg:

    <i>Det er hellt klart, at antallet af dødsulykker steg ret katastrofalt fra 2006 til 2007, og desværre ser 2008 ikke ud til at blive bedre. Det er også frustrerende, at Rådet for Større Færdselssikkerhed stadig ikke kommer på banen med kampagner eller aktioner på området.

    Imidlertid har vi almindelige borgere ikke så meget overblik over de almindelige skader. Nu skriver man, at øgningen skyldes de mange "voksne", der er kommet til. Det kan da virkelig undre mig, da vi "voksne" motorcyklister i stort antal har oplevet pæne præmie nedsættelser i foråret! Disse var begrundet i færre skader!!!

    I don't get it!
    </i>


  • #7   10. jun 2008 syntes sku snart der mange biler/mc der køre med hovedt under armen eller mobilen inde i hovedt alle tror de er alene i deres lille bur suser bare rundt med lågen lukket vi har abs.esp.airbag.der sker ingen ting med os det er de andre der sker noget med .tænk på andre i trafikken vi skal jo starte et eller andet sted jeg er startet

  • #8   10. jun 2008 Kan ikke rigtigt tage ekstrabladet seriøst. Man kan ikke belyse et problem, det kræver sammenligning ad flere statistiske test, samt udtalelser fra flere eksperter, ved at skrive en artikel på 4 små stofér. Forstår ikke en jounalist der har arbejde ved ekstrabladet, der må ikke være meget faglig stolthed..

  • #9   10. jun 2008 TV2 har faktisk også artiklen på deres hjemmeside hvor de faktisk nævner stigningen i antallet af MC'er på vejene....

    http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-12000092.html?forside

    Dog opvejer dette ikke stigningen i uheld, jvf TV2....


  • #10   10. jun 2008 Tja, men hvad fanden sker der også for alle de klovne der kommer i shorts og t-shirts og en del af dem med mp3 crap i ørene. Så sent som i sidste uge så jeg en flok på omkring 25 mcíster. 2 af dem havde kørebukser og støvler på... 1 kørte uden hjelm og i shorts og skjorte med en lille pige bagpå, omkring 8-10år vil jeg tro. Hun havde en 299kroners thansen hjelm på og det var det! Hva fanden sker der! Et er at stodderen er ligeglad med sig selv. Men hans datter? Sådan noget pisser mig virkeligt af! Hvad er det der får folk til at tænke, "jeg vælter ikke, jeg kører jo fornuftigt og jeg skal jo kun liiiige 10kmér. Så jeg gider ikk tage noget udstyr på." Spekulerer tit på om dem der gør det har prøvet at vælte på cykel... Regner de med at det gør mindre ondt med en 200kg mc ovenpå sig og med væsentlig højere hastighed.
    Et ord - IDIOTER


  • #11   10. jun 2008 Enig Poul!

  • #12   10. jun 2008 Det er typisk EB at skrive det på den måde de gør.

  • #13   10. jun 2008 enig Poul O

  • #14   10. jun 2008 Jeg vil godt lige gribe fat i en ting.

    Jeg siger ikke, at udstyr ikke er vigtig!

    Men- begge artikler handler om omkostninger hos forsikringsselskaberne til dækning af MC-ulykker.

    Udgifterne til dette er formentlig altovervejende til dækning af beskadiget materiel, og har som sådan ikke meget med udstyr at gøre. Spørgsmålet er i langt højere grad flere eller færre ulykker, end hvor alvorlige de er.



  • #17   10. jun 2008 En motorcykel er mig bekendt beregnet til at køre på, - ikke at ligge og rode rundt på asfalten med smiley

  • #18   10. jun 2008 Jon

    Det er jo netop inkonsekvensen:-)

    I årets første måneder fik rigtig mange af os gamle vore forsikringspræmier nedsat, fordi der ikke skete mang ulykker i aldersgrupperne over 40??????

    Hvad mener de - eller har EB slet og ret misforstået det hele.

    Jeg er ret sikker på, at selskabernes aktuarer sagtens kan regne rigtigt, så når de deler penge ud, så er det fordi de har et økonomisk argiment for det - det er sgu da et underligt budskab:-)


  • #19   10. jun 2008 Carsten:

    Jeg læser faktisk det lille "Kan". Kommer oplysningen fra forsikringsbranchen som angivet, så antyder man jo også, at forsikringsselskaberne ikke "Kan" regne, og det har jeg egentlig svært ved at tro på smiley


  • #20   10. jun 2008 Det er jo det sædvanlige pladder og det er til at brække sig over.

    Hvornår begynder forsikringsselskaberne at stille krav om, at alle bilister uanset alder skal kunne dreje hovedet fra side til side og rent faktisk SE om der kommer noget, inden de drejer ud over hajtænderne ???

    Hvis de praktiserende læger begyndte at sætte sig i passagersædet hos de gamle bilister, inden de lader dem få fornyet deres kørekort, ville deres billede af dem måske også ændre sig ???

    Det er fair nok, at vi skal dreje hovedet, så den motorsagkyndige virkelig kan se det, når vi er til køreprøve på mc, men hvad hjælper det lige, når der er så mange andre trafikanter, der IKKE gør det ???

    Jeg kan sagtens følge din tankegang Jon (Albertslund) N, for er det rimeligt, at en mc-forsikring følger mange års skadesfri kørsel i bil, hvis man først som 45 årig køber en 1000 kubik mc ??? ....... det hænger da lige så lidt sammen, som at dømme en ny og ung mc-ist på forhånd bare p.g.a. alder.


  • #23   10. jun 2008 Man er jo nødt til at huske, at et forsikringsselskab er en forretning, der sælger et antal ydelser. Ansvar skal man købe, resten er varer, man vælger.

    Rene J

    DU KAN JO NØJES MED AT TEGNE DE LOVPLIGTIGE ANSVARSFORSIKRINGER, så er alle dine problemer jo løst!!!

    Det du har betalt gennem årene, har du valgt at betale, og det er selvfølgelig væk. Du kan heller ikke bære dit gamle vaskepulver tilbage i brugsen og sige: "Det har jeg ikke haft brug for, giv mig mine grunker igen"


  • #24   10. jun 2008 Rene J

    Parkering på gaden i Kbh. sker hver dag. Der stjæles cykler, jo. men de fleste stjæles ikke - der er ingen realitetssans i det der smiley


  • #25   10. jun 2008 Knud nu nærmer du dig en form for logik, alle bør kunne forholde sig til ...... smiley
    Der er heller ikke nogle, der forventer at få penge tilbage fra Brandforsikringen på huset, hvis de i 25 år ikke har haft ildebrand vel ??? ...... jow måske smiley


  • #27   10. jun 2008 Henrik så forklar smiley

  • #28   10. jun 2008 Hov... Er jeg gået forkert? Er det Scootergalleri det her?

  • #29   10. jun 2008 gammel nyhed, det er de jo nødt til når der ikke er noget nyt smiley

  • #30   10. jun 2008 Rene J:

    Gå lige et skridt tilbage og læs igen:

    Forsikring er en salgsvirksomhed. Om jeg vil købe deres ydelser - bortset fra lovpligtig ansvar - er mit valg.

    Jeg klager ikke over, hvad jeg betaler og hvad jeg får. Jeg køber en sikkerhedsaftale, der bygger på en form for udligning. JEG KUNNE JO BARE LADE VÆRE.

    At noge så udnytter et ellers sundt og soldarisk princip, det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg føre faktisk ikke, at problemet er større, end jeg sagtens kan leve med det.

    Nu kan jeg godt se, at du ser anderledes på det end jeg gør. Det er jo ret tydeligt, at du ikke kan acceptere, at nogle skulle kunne få en fordel, du ikke udnytter.

    OK- så lad være med at deltage i det solidariske princip.

    Og Rene - måske mener du at vi andre bliver snydt - det kunne jo være, at vi bare valgte at tage en regelmæssig tilbagevendende begrænset regning, frem for at stå med et potentielt likviditetsproblem.

    Og der er bestemt ikke tale om at ønske en del af naboens renteindtægter! Deter jo ham der vælger, hvor hans penge skal anbringes - ikke mig eller dig:-)


  • #31   10. jun 2008 Pensionskasser sælger også forsikringer!

    Enhver virksomhar har primære indtægter og udgifter og derefter financielle indtægter og udgifter.

    Jeg sælger varer - til store og små kunder. Tror du mine kunder betaler det samme, eller tror du jeg har en srategi, der gøre det mere attraktivt for mine potentielt større kunder at handle end for de mindre??

    Gæt selv.

    Der er intet-absolut intet nyt eller odiøst i det. Eneste udvej er et rent planøkonomisk system (socialisme) -ønsker du det???

    Selv om jeg ofte eskyldes for at være rød herinde, så ønsker jeg det i hvert fald ikke!


  • #33   10. jun 2008 Vedr. solidariske principper - de bygger på, at breder skuldre bærer noget for smallere. Gider de bredere ikke, kan der ikke bæres.

    At sætte dette i system, betyder, at nogen påtager sig en omkostning, det gør man kun, hvis den forrentes. Det er ikke anderledes end alt andet.


Kommentér på:
EB: Kæmpe stigning i motorcykelulykker

Annonce